Główny
Masaż

Złota mucha - złota mucha

Problemy w sferze seksualnej dotyczą zarówno kobiet, jak i mężczyzn. Treści pobudzające silniejszy seks są reklamowane na każdym rogu, ale intymne problemy kobiet są ignorowane. W rzeczywistości istnieje dość skuteczne narzędzie o nazwie "Złota mucha", które zwiększa libido, poprawia przyjemne doznania, poprawia orgazm. Kilka cudownych kropli zamienia seks w niezapomnianą ekstrawagancję dla obojga partnerów.

Co to jest Złota mucha

Spanish Gold Fly to naturalny i wyjątkowy lek na zwiększenie libido u kobiet. Jest przeznaczony dla dziewcząt o słabym pożądaniu seksualnym lub wysokim progu pobudliwości. Jest również używany przez mężczyzn, którzy mają problemy w sferze seksualnej. Dzięki tej wszechstronności lek zyskał ogromną popularność wśród zakochanych par.

Kompozycja zawiera jeden składnik aktywny - gruczołowe tajne chrząszcze hiszpańskiej muchy. Owady te były od dawna wykorzystywane jako silny czynnik sprawczy i pobudzający układ nerwowy. Wiele znanych w historii Lovelace używało proszków i nalewek z hiszpańskich much, aby uwieść piękne panie. W życiu codziennym hiszpańska złota mucha nazywa się "Golden Fly Fly" (ze względu na złoto-zielony kolor chrząszczy) lub po prostu "mucha Hiszpana".

Właściwości leku są wciąż aktualne. Dzięki zawartości kantharidinu zawartej w tajemnicy hiszpańskiej muchy:

  • pobudza fizjologiczną i psychologiczną;
  • aktywność seksualna jest stymulowana.
Mucha hiszpańska znana jest od czasów starożytnych ze względu na jej działanie

Ten efekt jest kluczowy dla osiągnięcia najwyższej błogości podczas stosunku seksualnego dla obojga partnerów.

Gold Fly dostępny jest w formie wygodnej w użyciu - kropli rozpuszczalnych w dowolnym napoju. Płyn jest całkowicie bezbarwny, pozbawiony smaku i zapachu. Ta właściwość jest czasami używana przez mężczyzn do potajemnego mieszania afrodyzjaku. Krople są hermetycznie pakowane w specjalne sztyfty o pojemności 5 ml, w tekturowym pudełku 12 patyczków. Stężenie substancji czynnej - kantarydyny - wynosi 5 mg.

Lek nie jest lekiem, nie można go dostać w aptece. Najlepszym rozwiązaniem jest złożenie zamówienia przez Internet. Pomimo faktu, że recepta nie jest wymagana, zaleca się skonsultować się z lekarzem przed użyciem.

Jak działa Gold Spanish Fly?

Mechanizm działania much Spani opiera się na stymulacji procesów fizjologicznych w ciele kobiety. Cantharidin drażni receptory narządów płciowych i zaostrza reakcje nerwowe. W rezultacie zwiększa się przepływ krwi, wzmaga się pobudzenie psychiczne, następuje uwolnienie hormonów, wymagające naturalnego rozładowania poprzez kontakt seksualny.

Krople znalazły zastosowanie u par, które pragną zwykłej fizycznej miłości, której nie mogą uzyskać w normalnym stosunku płciowym

Dzięki Gold Fly recenzje kobiet wyrażają przyjemne i głębokie uczucia:

  • zwiększa intymne pociąg do płci przeciwnej;
  • pragnienie wzrostu płci;
  • Poprawia wydzielanie wydzieliny z pochwy, co zapewnia dobre nawilżenie;
  • mięśnie pochwy są bardziej intensywnie skurczone;
  • sutki puchną, piersi stają się bardziej wrażliwe;
  • Dotykowe wrażenia w strefach erogennych, zwłaszcza łechtaczki, są pogarszane;
  • orgazm trwa dłużej, w przypadku jednego aktu seksualnego łatwo uzyskać kilka orgazmów;
  • Nie trać jasności i siły pozytywnych emocji w całym sąsiedztwie;
  • znacznie poprawia nastrój i stan emocjonalny;
  • seks staje się bardziej namiętny, zmysłowy i długotrwały.

Lek jest w stanie obudzić libido i pożądanie seksualne, nawet u dziewcząt z wysokim poziomem zimna seksualnego, a także u dojrzałych kobiet w okresie menopauzy. Sztywność, ściskanie, kompleksy znikają bez śladu, są realizowane najbardziej śmiałe i tajne pragnienia.

Zasada podniecenia seksualnego u kobiet i mężczyzn jest podobna, dlatego hiszpański Gold Fly jest równie skuteczny dla silniejszego seksu. Krople prowokują przepływ krwi do penisa, powodując przedłużoną i utrzymującą się erekcję. Orgazm staje się przyjemniejszy i emocjonalnie nasycony. Przyjmując lek jednocześnie w parze, można uzyskać najwyższą przyjemność z intymności.

Kiedy wziąć lekarstwo

Gold Fly może być używany w dowolnym momencie. Ale lepiej nie nadużywać środków, aby nie zagłuszyć naturalnej funkcji seksualnej. Zaleca się stosowanie kropli w przypadkach, gdy występują trudności z pełnym stosunkiem seksualnym z jednym lub obojgiem partnerów.

Jeśli zastosujesz się do wszystkich zasad, możesz osiągnąć niewiarygodne emocje w kilka minut

Takie wskazania obejmują:

  • zwiększona suchość pochwy u kobiet;
  • słaba erekcja u mężczyzn;
  • trudno osiągalny, krótki orgazm;
  • brak pozytywnych emocji i przyjemność z intymności;
  • niskie pociąg seksualny do płci przeciwnej;
  • zero libido na tle przyjmowania leków hormonalnych;
  • chłód seksualny w okresie menopauzy;
  • psychologiczne bariery i stres podczas seksu;
  • niska czułość i wysoki próg pobudliwości;
  • krótkie i pozbawione emocji współżycie seksualne.

Możesz używać Spani latać zarówno dla mężczyzny, jak i kobiety. Aby uzyskać ostrość odczuć, możesz przyjąć krople przez obu partnerów seksualnych. Najważniejsze, aby nie stosować leku w sposób niekontrolowany, używać go tylko wtedy, gdy jest to konieczne, w rozsądnych ilościach.

Gold Fly: instrukcja obsługi

Lek jest produkowany w bardzo wygodnej formie, nie powstaną żadne komplikacje przy stosowaniu. Krople mogą być używane nie tylko w domu, ale w każdym innym miejscu. Wystarczy przelać zawartość kija do napoju i napoju. Ważną zaletą Spani jest latanie przed innymi podobnymi środkami, ponieważ może być rozcieńczony w dowolnej cieczy. Może to być schłodzona herbata, woda gazowana, sok owocowy lub napój.

Dla kobiet krople Gold Gold Fly są prawie jedynym afrodyzjakiem, który powstaje na ten dzień

Spanish Gold Fly nie ma zapachu i smaku, co oznacza, że ​​nie zepsuje smaku potraw i napojów. Tłuszczowe pokarmy i nadmiar alkoholu zmniejszają skuteczność leku, dlatego lepiej go spożywać przed jedzeniem.

Ważne jest również przestrzeganie pewnych zaleceń:

  • pojedyncza dawka to 5 mg składnika czynnego, tj. 1 kij na dzień, na godzinę przed planowanym kontaktem seksualnym;
  • maksymalna dawka dobowa, której nie można przekroczyć - 5 mg;
  • efekt pojawia się w 5-30 minut po zażyciu kropli i trwa średnio 4-6 godzin (niektóre kobiety odnotowały czas działania do 2 dni);
  • lekarstwo nie jest przeznaczone do długotrwałego korzystania z kursów, optymalna częstotliwość wynosi 4-6 razy w miesiącu (przerwa między dawkami musi wynosić co najmniej 3 dni);
  • Gold Fly nie ma długotrwałego działania i nie kumuluje się w organizmie, a jego pomoc osiąga tylko jednorazowy efekt;
  • lek nie jest lekiem na choroby narządów płciowych, oziębłość, zaburzenia erekcji, brak właściwości terapeutycznych.

Złota muszka, według opinii, jest bardzo skutecznym lekarstwem na poprawę aktywności seksualnej, ale pozytywny wynik pojawia się tylko wtedy, gdy jest właściwie stosowany.

Przeciwwskazania i możliwe działania niepożądane

Hiszpańska złota mucha jest używana przez kobiety i mężczyzn w każdym wieku bez ograniczeń. Ale należy zachować ostrożność w każdym przypadku.

Krople zwiększają pożądanie seksualne po 10 minutach po spożyciu

Należy zauważyć, że lek jest przeciwwskazany:

  • osoby poniżej 18 roku życia;
  • nadwrażliwość na składniki;
  • przewlekłe choroby układu moczowo-płciowego;
  • ciąża i laktacja;
  • patologie nerwu wzrokowego;
  • naruszenia systemu wydalniczego;
  • choroba nadciśnieniowa;
  • niewydolność serca.

Ostrożność nigdy nie zaszkodzi, szczególnie jeśli chodzi o zdrowie. Bardzo ważne jest, aby nie przekraczać zalecanej dawki. Cantharidinum w dużych ilościach staje się trucizną, więc nie można nadużywać leku.

W umiarkowanych dawkach lek jest całkowicie bezpieczny. W przypadku przedawkowania i na tle indywidualnej wrażliwości, mogą wystąpić działania niepożądane:

  • alergiczne wysypki skórne;
  • bóle głowy;
  • zaburzenia stolca;
  • nudności;
  • zawroty głowy;
  • zaburzenia widzenia;
  • wzdęcia;
  • suchość błony śluzowej jamy ustnej;
  • pojawienie się krwi w moczu.

Drobne działania niepożądane zwykle ustępują same, silne zatrucie wymaga pilnej pomocy lekarskiej. Skorzystaj z muchy Span powinny być dyskretne, w razie potrzeby skonsultować się z lekarzem.

Spanish Gold Fly: recenzje aplikacji

Svetlana, 33 lata: "Jestem naturalnie bezpłciowy, bardzo trudno mi się pobudzić. Ten nowy facet był zaskakująco aktywny i wymagający. Musiałem uciekać się do trików z pomocą much Spani. W najbardziej romantycznych chwilach dodaję krople do wina i po pół godzinie nie można powstrzymać energii seksualnej. Lek naprawdę działa. ".

Alexander, 28 lat: "Czasami gram Złotą muchę na przyjęciach, aby przyciągnąć dziewczyny. Prosto stało się lokalną Casanovą w pracy, personelem i kijem. Nie wiem, jak to działa, bo wylewam to potajemnie przeciwnej płci. Ale dziewczyny reagują bardzo ciekawie, lubię wszystko, to normalny temat! ".

Roman, 43 lata: "Czasami używamy cudownych kropli z moją żoną. Naprawdę nie działają dla mnie i nie muszę tego robić. Ale żona jest bezpośrednio przekształcona, zgadza się na eksperyment, wymaga drugiego podejścia. Lekarstwo jest naprawdę dobre, ale trzeba go czasem używać, aby uzyskać ostre doznania ".

Damska Viagra "Hiszpańska złota mucha" (hiszpańska złota mucha)

Opis przygotowania:

  • powoduje u kobiet silne podniecenie seksualne;
  • następuje zwiększenie uwalniania pochwy i zwężenia mięśni pochwy;
  • zapewnia jasny, wielokrotny orgazm.
  • słabe pociąg seksualny;
  • oziębłość;
  • całkowity brak orgazmu;
  • zespół klimakteryczny;
  • pragnienie urozmaicenia swojego życia seksualnego.

Jeden pakiet 5 ml jest przeznaczony do jednego odbioru.

Nie więcej niż 5 ml dziennie!

  • osoby poniżej 18 roku życia
  • w ciąży,
  • cierpiących na nadciśnienie i choroby sercowo-naczyniowe;
  • z chorobami oczu.

Hiszpańska mucha "Hiszpańska złota mucha" - wysoce skuteczne, ugruntowane środki pobudzające u kobiet o najsilniejszym pożądaniu seksualnym.

Damska Viagra "Hiszpańska złota mucha" wykonana jest przy użyciu najbardziej zaawansowanych technologii ekstrakcji z potężnego ekstraktu pobudzającego "HS", pozyskiwanego z hiszpańskiej muchy, najpotężniejszego stymulanta znanego dotychczas.

Po zastosowaniu Spanish Fly „Spanish złoto fly” Kobiety mają kołatanie serca i wygląd rumieńcem na twarzy. Kobieta zaczyna oddychać głęboko i doświadczanie wzrósł pociąg seksualny do partnera. Lek powoduje przepływ krwi do małej miednicy i narządów płciowych kobiety, tak, że podczas stosunku płciowego u kobiet jest wzmacniany uwalnianie nawilżenia pochwy i zwężenie mięśni pochwy i zwiększenie zmysłowości i zwiększający orgazm.

Hiszpański fly "Hiszpańska mucha złota" bez koloru i zapachu, łatwo rozpuszcza się w winie lub napoju i może być używany niezauważony przez partnera.

Lek należy stosować tylko w celu nawiązania kontaktu seksualnego.

Nie zwiększaj dawki leku w celu uzyskania skuteczności.

Producent: Bolong Biomedical Technology Co., Ltd., Guangzhou, ChRL.

Złote recenzje i aplikacje

Twoja wiadomość Vista »Jul 26, 2017, 08:43

Re: Czy Fly Fly latać? Recenzje klientów

Twoja wiadomość genchik »27 lipca 2017 roku, 11:28

Re: Czy Fly Fly latać? Recenzje klientów

Twoja wiadomość Esentyk »27 lipca 2017 r., 14:44

Re: Czy Fly Fly latać? Recenzje klientów

Twoja wiadomość Potap2017 »29 lipca 2017 roku, 10:44

Re: Czy Fly Fly latać? Recenzje klientów

Twoja wiadomość alexMen »02 sierpnia 2017 r., 17:34

Re: Czy Fly Fly latać? Recenzje klientów

Twoja wiadomość Vitalik »03 sierpnia 2017 r., 16:47

Re: Czy Fly Fly latać? Recenzje klientów

Twoja wiadomość Doc »4 sierpnia 2017 r., 7:30

Re: Czy Fly Fly latać? Recenzje klientów

Twoja wiadomość ALI »06 sierpnia 2017 r., 17:12

Re: Czy Fly Fly latać? Recenzje klientów

Twoja wiadomość znak »18 sierpnia 2017 r., 8:28

Re: Czy Fly Fly latać? Recenzje klientów

Twoja wiadomość Gin »23 sierpnia 2017 r., 08:06

Re: Czy Fly Fly latać? Recenzje klientów

Twoja wiadomość Superman »23 sierpnia 2017 r., 8:54

Re: Czy Fly Fly latać? Recenzje klientów

Twoja wiadomość zwierzę »24 sierpnia 2017 r., 14:34

Re: Czy Fly Fly latać? Recenzje klientów

Twoja wiadomość Sergei »08 września 2017, 07:21

Re: Czy Fly Fly latać? Recenzje klientów

Twoja wiadomość mistrz »08 września 2017, 08:23

Re: Czy Fly Fly latać? Recenzje klientów

Twoja wiadomość Glym »12 września 2017, 08:01

Spani lecą

Hiszpan latać - "Viagra" dla kobiet!

Postanowiłem spróbować z ciekawości z moim mężem. Nie mamy specjalnych problemów w intymności, ale przezwyciężyliśmy pragnienie doświadczania nowych wrażeń. Producent i recenzje w Internecie, barwnie opisał efekt stymulanta, który skłonił nas do eksperymentowania. Ponadto, niektóre rutynowe i dziesięcioletnie małżeństwo za plecami sprawiły, że nasze życie seksualne było przewidywalne i dziewicze, i zdecydowaliśmy, że dodatkowa opłata za seksualność nie zaszkodzi nam. Poza tym zawsze interesujące jest nauczenie się i wypróbowanie czegoś nowego, zwłaszcza jeśli oboje nie mają nic przeciwko temu. Otrzymawszy nasze zamówienie, wypróbowaliśmy go pierwszego wieczoru, a efekt przerósł wszystkie nasze oczekiwania. Oczywiście wiele słyszałem o patogenach, na przykład Viagrze, ale nigdy nie czułem takich wrażeń w moim życiu. Po pierwsze, pragnieniem było nie do zniesienia, nie gra wstępna była niepotrzebna, a po drugie, orgazm jest jak tsunami, które walcowane i gorąco, a po trzecie, mieliśmy seks przez całą noc, a każdy nowy czas - był pierwszy, ani zmęczenie, ani bolesne doznania. Moja żona również miała podobną reakcję, ponieważ oboje spaliśmy przez cały następny dzień, korzyść była dniem wolnym. Mogę powiedzieć z całą pewnością, że mucha Hiszpana to eksplozja! Jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości, czy warto, czy nie, zdecydowanie warto. To narzędzie różnicuje twoje życie seksualne, zwraca dziesięciokrotnie silniejszy orgazm, usuwa niepotrzebne kajdany w łóżku, uwalnia zbyt skromnych ludzi. Szczerze mówiąc, żałuję, że nie wypróbowałem go wcześniej, kiedy był okres kryzysu w stosunkach i było to naprawdę trudne. A więc ten lek, poleciłabym także parom doświadczającym spadku w związku, to po prostu nie pozwoli małżeństwu rozpaść się. Jednym słowem spróbuj i ciesz się! Moja opinia jest tylko pozytywna!

Afrodyzjak w akcji: co to jest i jak działa?

Jego nazwa, hiszpańska złota mucha, pochodzi od małego chrząszcza, który rozprzestrzenia się z Europy Zachodniej na Syberię Wschodnią. Jest to bardzo mały chrząszcz, w kolorze złotozielonym, który w kontakcie uwalnia substancję zwaną kantharidin. Jest to trujący płyn, który może wywoływać silne podrażnienia i oparzenia, słowo "zdrowie" w czystej postaci wcale nie jest bezpieczne. Rozpowszechniona, substancja, została odebrana w czasach Ludwika XIV, kiedy swoboda obyczajowa była niezbędnym warunkiem kariery sądowej. Krążą plotki, że afrodyzjak został z powodzeniem praktykowany przez osławionego markiza de Sade, który organizował liczne orgie miłości. Wiedząc, jaki wpływ wywiera lek, staram się w to wierzyć. Jednym minusem do stosowania hiszpańskiej muchy, w tym czasie, było to, że dokładne stężenie substancji nie było możliwe obliczenie, więc w ferworze radości miłości, tam były „wypadki”, a więc można było pozbyć się konkurencji. Dziś nie trzeba mówić o takich konsekwencjach, przemysł farmaceutyczny zrobił krok naprzód, ale istnieje wiele przeciwwskazań, o których opowiem nieco później. Tak, dzisiaj lek jest wskazany dla kobiet, choć może być z powodzeniem i użyć mocniejszego seks, problemy z pobudzeniem fizjologicznym (oziębłość), brak orgazmu, sztywność w intymnej sferze, a czasem może mieć działanie lecznicze na układ moczowo-płciowego jako całości. Afrodyzjak wytwarza się w postaci kropli, które są lepiej i szybciej wchłaniane przez organizm, jak każda ciecz. Sekret ekscytacji leży w składniku kantaridin, który wpływa na ludzki układ nerwowy. Jeśli zażyjesz lek ściśle według instrukcji, nie uzyskasz żadnych nieprzyjemnych doznań, stężenie substancji może wywołać jedynie falę pożądania seksualnego i nic więcej. Niektórzy ludzie, szczególnie wrażliwi ludzie piszą o swoich problemach z pęcherzem po zażyciu leku, myślę, że to ze względu na fakt, że po spadku, to irytowało receptory układu moczowo-płciowego i rozpoczyna krew napływa do swoich prywatnych części. Ogólnie rzecz biorąc, jeśli robisz wszystko dobrze, nie ma żadnych niedogodności z tym doznaniem.

Hiszpański Złoto Fly: instrukcja obsługi

Lek jest dostępny do sprzedaży w postaci kropelek i kapsułek. Wybrałem krople, ponieważ chciałem szybko. Dawka 5 ml, ale wystarczająca na kilka lew. Aby nadużywać narkotyków, myślę, że to nie jest tego warte, ale gdy kolejny miesiąc jest możliwy, to jestem teraz ja o sobie. Ponieważ lek działa prawie natychmiast, musisz wypić kropelki 10 minut przed rozpoczęciem procesu, a efekt nie potrwa długo. Lekarstwo jest całkowicie wyeliminowane z organizmu 4-4,5 godziny po oddaniu moczu. Przeciwwskazane stosowanie z innymi lekami. Mój małżonek i ja rozpuściliśmy kropelki w wodzie, chociaż niektórzy piszą, że jest to możliwe w alkoholu, ale nie zaryzykowałbym tego. A jednak istnieją opinie, że panie kapały płynem pod językiem, więc mówią szybciej. W tym podręczniku nie ma nic, a ja ufam producentowi.

Wzbudnica: przeciwwskazania i skutki uboczne

Leku nie należy przyjmować:

Matki w ciąży i karmiące

Osoby z wyraźnymi chorobami układu moczowo-płciowego

Osoby cierpiące na choroby układu krążenia

Osoby z indywidualną nietolerancją na cantharidinum

Jak aplikować złotą hiszpańską muchę Fly z opiniami i cenami

Recenzje tak potężnego afrodyzjaku, jak hiszpańska mucha, sprowadzają się do nas od czasów starożytnych. Wiadomo, że lekarstwo to było używane w starożytnym Rzymie, aby dać szlachcie pewien "urok". W czasach Ludwika XIV hiszpańska szlachcianka otrzymała szlachetne panie do wykorzystania jako eliksir miłości. W naszych czasach mucha hiszpańska była powszechnie używana jako potężny czynnik sprawczy zarówno dla mężczyzn, jak i kobiet. Jednym z najczęstszych leków jest Gold Spin Fly lub Gold Fly. Instrukcje korzystania z tego narzędzia zostaną omówione w naszym artykule.

Zasada działania

Głównym składnikiem hiszpańskiego (hiszpańskiego) złota (złota) Fly (grypa) jest substancja kantharidin. To jest sekret gruczołów owadów. Są one również znane pod nazwą hiszpańskiej muchy lub jesionu. Chrząszcz rozprzestrzenia się praktycznie w całej Rosji i krajach WNP, dlatego wielu ludzi prawdopodobnie to widziało. Jest to podłużny owad o niewielkich rozmiarach (około półtora centymetra długości) koloru szmaragdowozielonego. Jeśli go dotkniesz, a następnie wokół stawu nogi z ciałem iz ust, emitowany jest żółtawy płyn o ostrym zapachu. Głównym składnikiem tego sekretu jest kantharidyna.

W niewielkim stężeniu substancja ta działa jako bardzo silny afrodyzjak. Jest równie skuteczny dla mężczyzn i kobiet. Dosłownie kilka minut po zażyciu leku wzrasta wydzielanie hormonów płciowych, zwiększa się częstość akcji serca, krew przepływa do narządów miednicy. Fizjologicznie objawia się to zwiększającym się libido, zwiększającym uwalnianie śluzu z pochwy, zmniejszając jego mięśnie. Kiedy stosuje się Golden Spaniel Fly u mężczyzn, silnemu popędowi seksualnemu towarzyszy silna i uporczywa erekcja. Jednak obecnie na rynku istnieje wiele preparatów do walki z impotencją, zarówno pochodzenia chemicznego, jak i roślinnego, które można kupić za wszelką cenę. Ale Gold Spanish Fly znalazła szersze zastosowanie dla zwiększenia atrakcyjności seksualnej u kobiet. Występuje:

  1. Nieodparte pragnienie uprawiania seksu.
  2. Uczucia, które podczas stosunku seksualnego zostaną zaostrzone do granic możliwości.

Po przyjęciu hiszpańskiej (hiszpańskiej) Złotej (złotej) muchy (grypy) możesz dostarczyć swojemu partnerowi niezapomniany orgazm. Cóż, wraz ze skurczem mięśni pochwy, odczucia człowieka również się mnożą.

Dlaczego warto korzystać

Lek należy przyjmować ze zmniejszeniem libido u kobiet.

Głównym wskazaniem do stosowania hiszpańskiego (hiszpańskiego) złota (złota) Fly (grypa) jest zmniejszenie libido u kobiet i naruszenie siły u mężczyzn. Badania pokazują, że brak pożądania seksualnego w płci pięknej może się rozwinąć z wielu powodów. Najczęściej spotykane są:

  1. Psychologiczna sztywność w łóżku w wyniku niewłaściwej edukacji seksualnej w okresie dojrzewania lub niepomyślnego pierwszego doświadczenia.
  2. Kompleksy dotyczące rzekomej nadwagi lub wyglądu.
  3. Nadmierne zmęczenie moralne i fizyczne po pracy lub dba o dom.
  4. Naruszenie poziomu hormonów płciowych po ciąży i laktacji.

Oczywiście poważne naruszenia libido wymagają porady medycznej i terapii lekowej. Ale zeznania wielu lekarzy świadczą, że mucha Złotego Kręgosłupa może być używana jednocześnie z przepisanymi lekami.

Bardzo często brak normalnego życia seksualnego powoduje, że kobiety są rozdrażnione, nerwowe. Jest to jedna z głównych przyczyn częstych skandali w rodzinie. Korzystanie z Gold Spanish Fly niweczy wszelkie przejawy niezadowolenia kobiet.

Jak złożyć wniosek

Pomimo tego, że sekret gruczołów hiszpańskiej muchy ma specyficzny zapach i bardzo ostry smak, krople Gold Spanish Fly są absolutnie bez smaku i nie mają zapachu. Można je dodawać do prawie każdego napoju, z wyjątkiem silnego alkoholu. Gold Spanish Fly jest w pełni kompatybilny z napojami o niskiej zawartości alkoholu.

Produkt dostępny w postaci kropli, pakowany w porcje po 5 ml. Butelkę należy wlać do napoju na 15-20 minut przed intymnością seksualną. Niektóre pary czasami starają się ożywić swój związek i razem pić krople. To gwarantuje niewysłowione uczucie podczas seksu.

Korzystanie z narkotyków może dać niezapomniane wrażenia z seksu.

Niektórzy przedstawiciele silniejszego seksu mogą zrobić ciekawą niespodziankę dla swojego partnera przy pomocy kropli Spanskaya Zlatnaya Mushka, zaaranżując niezapomniany seks. W końcu efekt zastosowania hiszpańskiej muchy trwa do pięciu godzin. Nie bez powodu Spansky Gold Fly jest również nazywana Viagra dla kobiet.

Cenę produktu można znaleźć w aptekach internetowych. Do chwili obecnej koszt wynosi około 1000 rubli. Jednak zbyt niska cena może oznaczać, że próbujesz sprzedać podrobiony lek. Dlatego przed zakupem należy przeczytać opinie na temat tego sklepu i wyjaśnić wszystkie szczegóły od konsultanta.

Warto pamiętać, że wyciąg z muchy hiszpańskiej (Gold Fly) jest całkowicie bezpieczny dla kobiet tylko w zalecanych dawkach. Dlatego zanim zastosujesz Gold Spanish Fly, powinieneś zawsze przeczytać instrukcje i przestudiować listę przeciwwskazań. Nie możesz więc używać Złotych much Hiszpanów w następujących sytuacjach:

  • Przed osiągnięciem 18 roku życia wymóg ten dotyczy zarówno mężczyzn, jak i kobiet.
  • Podczas rodzenia i laktacji.
  • W połączeniu z mocnymi napojami alkoholowymi.
  • Z poważnym naruszeniem czynności serca, uporczywe nadciśnienie tętnicze.
  • Z indywidualną nietolerancją lub ryzykiem rozwoju reakcji alergicznej na składniki leku.
  • W ciągu jednego dnia nie można spożywać więcej niż 5 ml leku (jest to zawartość jednej butelki).

Nie można zapomnieć o etycznej stronie korzystania z Gold Spanish Fly. W żadnym wypadku nie wolno przymuszać kobiet do intymności seksualnej za taką cenę. Zastosowanie Hiszpański (spa) Złoto (złoto) Mucha (grypa) jest możliwa tylko za obopólną zgodą. I oczywiście instrukcję użytkowania należy sprawdzić przed użyciem.

Gold Fly: instrukcje użytkowania tego produktu

Opublikowano w: admin in Prostatitis 01/03/2018 0 Views

Co to jest Gold Fly, jak z niego korzystać?

Ostatnio lek Shpanskaya Mushka staje się bardzo popularny, recenzje są potwierdzone przez to. Krople te są uważane przez wielu ekspertów za najlepszy środek pobudzający dla kobiet. Dużą zaletą jest to, że preparat zawiera tylko naturalne składniki. Jak działa Spanish Gold Fly? Jak korzystać z niego poprawnie?

Zanim przejdę dalej, zadam ci jedno pytanie. Czy wciąż szukasz działającej metody poprawy potencji?

Pośpieszam was ostrzec, większość leków na potencję to kompletny rozwód marketerów, którzy dostarczają setki procent narkotyków, których koszt zbliża się do zera. Wszystko byłoby niczym, podobnie jak przygotowania do rodzaju pracy Viagry. ALE.

Prawie wszystkie tabletki na potencję powodują natychmiastowe uzależnienie.

To bardzo proste, pijąc zaledwie kilka razy lekarstwo na potencję, nie można w łóżku z NIKTEMYM bez pomocy tego środka. To nie jest przypadek, ponieważ mafia farmaceutyczna zarabia ogromne pieniądze na powtórnej sprzedaży. Po prostu usiądź na igle.

Ale jak być, jeśli twoja siła nie wystarczy? Przebadaliśmy ogromną ilość materiałów i, co najważniejsze, sprawdziliśmy w praktyce większość narzędzi potencji. Tak więc okazało się, że jedynym lekiem, który nie powoduje uzależnień i żadnych skutków ubocznych jest Predstanol. Lek ten nie jest sprzedawany w aptekach i nie jest reklamowany w Internecie, składa się z naturalnych składników i całkowicie wyklucza chemię. Oto link do oficjalnej strony internetowej.

Spanish Gold Fly pomoże kobiecie być bardzo podekscytowanym, uzyskać niezapomniane wrażenia podczas stosunku seksualnego. Lek ten da jasny orgazm, upiększa znane życie intymne.

Gold Fly to kropla, która działa szybko i wykazuje doskonały efekt. Jest to naturalne lekarstwo, więc nie szkodzi zdrowiu kobiet. A jego użycie jest bardzo proste.

Spanish Gold Fly to lekarstwo, które zapewnia efekt stymulujący. Będzie to zaledwie kwadrans po przyjęciu, po którym można zobaczyć efekt. Kobieta zaczyna być podniecony, zwiększa piersi, sutki puchną, produkuje więcej nawilżenia pochwy, obrzęk warg sromowych, zwężenie mięśni i doznań podczas orgazmu dla płci stały się jaśniejsze.

Głównym składnikiem tego środka jest kantharidyna. Jest to najsilniejsze lekarstwo, które jest obecnie stosowane do usuwania brodawek, tatuaży.

Dzięki temu składnikowi, po użyciu hiszpańskiej złotej muchy, są takie zmiany w ciele:

  • zwiększone pożądanie seksualne;
  • zacznij twardnieć sutki płci pięknej;
  • poprawia krążenie krwi w okolicy narządów płciowych.

Ten produkt jest przeznaczony dla kobiet, które mają oziębłość. Lek ten jest również zalecany dla osób, które nie odczuwają prawdziwej przyjemności ze stosunku płciowego, gdy występuje suchość pochwy.

Hiszpańska złota mucha używana jest tylko raz dziennie. Musisz to zrobić przez kwadrans przed stosunkiem seksualnym.

Nie należy przyjmować kropli więcej niż 2 razy w tygodniu. Krople można dodawać do różnych napojów, nawet napojów alkoholowych.

Absorpcja występuje w jamie ustnej. Po pewnym czasie, czynnik wywoła poprawę krążenia krwi w okolicy narządów płciowych. Po tym kobieta ma słabą kontrolę nad jej działaniami, obrzęk sutków, przyspieszenie oddychania. Warto pamiętać, że lek ten należy stosować zgodnie z instrukcjami. W przeciwnym razie możesz ponieść nieprzyjemne konsekwencje.

Zanim zaczniesz brać Gold Fly, musisz uważnie przeczytać instrukcję. Ponadto warto zgłosić się do lekarza w celu konsultacji. Jeśli to konieczne, wykona dodatkowe badania, aby wykluczyć wszystkie przeciwwskazania. Ponadto specjalista określi, czy dana osoba ma nietolerancję na główny składnik aktywny.

Jeśli kobieta cierpi na chorobę ginekologiczną, należy ją opuścić. Ponadto, jak już wspomniano, produkt nie może spożywać więcej niż 2 razy w ciągu 7 dni. Nie łącz tego leku z innymi lekami.

Czasami po zastosowaniu remedium mogą wystąpić działania niepożądane. Ale często dzieje się tak, gdy dana osoba nie używa prawidłowo leku, nie przestrzega zasad dawkowania.

W praktyce medycznej zgłaszano pewne działania niepożądane, na które pacjenci skarżyli się.

Po przyjęciu niektóre kobiety doświadczyły następujących zmian:

  • odczuwał dyskomfort, pieczenie w okolicy narządów płciowych;
  • kobieta była chora;
  • był rozstrój żołądka.

Muchy powinny być właściwie używane. Jeśli nie przestrzegasz zasad dawkowania, możesz zmierzyć się z nieprzyjemnymi konsekwencjami przedawkowania.

W takim przypadku występują takie objawy:

  • skóra wokół oczu zmienia kolor na czerwony, pojawia się wysypka;
  • trudności w oddawaniu moczu;
  • występuje biegunka;
  • kobieta ma ból brzucha.

Jeśli przedstawiciel płci pięknej zignoruje takie nieprzyjemne konsekwencje, może mieć paraliż układu nerwowego. Ponadto istnieje ryzyko śmierci.

Przechowywać produkt w chłodnym miejscu, miejsce powinno być suche. Jeśli data wygaśnięcia wygasa, lek należy wyrzucić, nie należy go spożywać. Krople te należy przechowywać z dala od dzieci i bezpośredniego światła słonecznego.

Hiszpańska mucha, zwana także hiszpańską złotą muchą, jest doskonałym żeńskim patogenem. To narzędzie pokazuje doskonały wynik, ale do tego konieczne jest przestrzeganie wszystkich zasad instrukcji użytkowania i porady lekarza.

Czy miałeś przerwę? Sądząc po tym, że czytasz ten artykuł - zwycięstwo nie jest po twojej stronie.

I oczywiście nie wiecie, że naruszenie potencji jest następujące:

  • Niska samoocena
  • Kobiety pamiętają każdą twoją porażkę, powiedz znajomym i znajomym
  • Choroba prostaty
  • Rozwój depresji, która negatywnie wpływa na Twoje zdrowie

A teraz odpowiedz na pytanie: CZY ZROBIĆ TO? Czy to może być tolerowane? Czy pamiętasz to uczucie, gdy patrzysz na nagą kobietę i nie możesz nic zrobić? Wystarczy - czas na pozbycie się problemów z mocą, raz na zawsze! Czy się zgadzasz?

Przebadaliśmy ogromną ilość materiałów i, co najważniejsze, sprawdziliśmy w praktyce większość narzędzi potencji. Tak więc okazało się, że 100% działającego leku bez żadnych skutków ubocznych jest Predstanol. Ten preparat składa się z naturalnych składników, które całkowicie wykluczają chemię.

UWAGA! DZIAŁANIE! Możesz spróbować narkotyku za darmo, proszę kliknąć poniższy link lub wypełnić poniższy formularz:

Zalecane lektury:

Próbowałem tak wielu rzeczy i tylko to narzędzie pomogło przywrócić erekcję na zawsze. Teraz jestem gotowy na seks w każdej chwili.. Radzę, chłopaki, z serca! Tylko tutaj jestem z miasta

Hiszpańska złota mucha. Czynnik sprawczy z wyciągiem z hiszpańskich much muchowych

Wyciąg z hiszpańskiej muchy był przez długi czas używany jako czynnik sprawczy dla kobiet. Cantharidin jest głównym fizjologicznie czynnym składnikiem hiszpańskiej złotej muchy, wyizolowanej z chrząszczy hiszpańskiej muchy. Substancja jest całkowicie naturalna i była skutecznie stosowana do uwodzenia kobiet przez wiele stuleci od czasów Hipokratesa.

Warunek ::

  • Nowy produkt

    Dostępność: w magazynie

    Uwaga: ograniczona ilość produktów dostępnych!

    Ekscytujące krople z ekstraktem z liści złota

    Co to jest mucha hiszpańska i kto jej potrzebuje?

    Hiszpańska mucha złota to wyjątkowe narzędzie do zwiększenia kobiecego libido, które po wielu stuleciach zostało ponownie odrodzone w nowej, teraz znanej formie, dzięki nowoczesnej chińskiej technologii i zapomnianej wiedzy o ludzkim dziedzictwie. Krople hiszpańskich much są często nazywane "kobietą Viagra", a tym samym z szacunkiem rysują podobieństwa i analogie między męskim środkiem na potencję w swoim czasie dla całego świata.

    Wyciąg z stymulanta, w większości przypadków, może zwiększyć pożądanie seksualne, złagodzić stres, a także pomóc płci pięknej, aby doświadczyć wielu orgazmów i czuć się naprawdę mile widziane. Ani słabe libido, ani menopauza nie stanowią przeszkody w działaniu hiszpańskiej złotej muchy.

    Złotą muchę w postaci kropli lub proszku mogą zajmować dziewczynki o niskiej aktywności seksualnej i pociągu seksualnego do płci przeciwnej, a także kobiety o wysokim progu pobudliwości lub w okresie menopauzy. Stosowanie koncentratu kantharidinu jest przeciwwskazane u osób w wieku poniżej 18 lat.

    Spis treści:

    Opisy użycia hiszpańskiej muchy w historii

    Historia zna wiele udokumentowanych opisów wykorzystania proszku muchy. To narzędzie było znane ludziom nawet w czasach Hipokratesa. Powszechnie stosowane afrodyzjaki latać w średniowieczu. Aby pomóc temu narkotykowi regularnie uciekać się do słynnego uwodziciela markiza de Sade - zmieszał substancję w słodyczy, którą traktował swoje damy. Wiadomo również, że Katarzyna II osobiście uwielbiała używać tego stymulanta i dawała go swoim bliskim ludziom. Słynny francuski chirurg Ambroise Paré w jednym ze swoich raportów medycznych opisał przypadek niekontrolowanego postaci libido, po zrobieniu jednego ze swoich pacjentów lek dla którego głównymi składnikami są pokrzywy proszek i Spanish Fly.

    W tych odległych czasach cudowne lekarstwo na zwiększenie atrakcyjności seksualnej u kobiet pochodziło ze specjalnych chrząszczy i sprzedawano je w postaci maści lub proszków. Substancją czynną środka leczniczego była gruczołowa tajemnica owada, która wywołała wzbudzenie ludzkiego układu rozrodczego i układu nerwowego. Obecnie można kupić muchę flankową dla kobiet w postaci kropli, które zawierają wysokie stężenie substancji czynnej i dlatego są uważane za bardziej skuteczne.

    Mechanizm działania wobec kobiet

    Gdy główna substancja czynna leku - kantharidyna, dostanie się do organizmu kobiety, natychmiast powoduje przepływ krwi do narządów płciowych i pobudza receptory dopaminy i oksytocyny w mózgu. Komunikacja dopaminowa wzmacnia pożądanie seksualne u dziewcząt, a oksytocyna sprzyja nawiązywaniu zaufania do dziewczyny i podnoszeniu blokad psychologicznych i stresu. Kobieta zaczyna odczuwać stopniowe, rosnące podniecenie, które wymaga naturalnego rozładowania. Kaskada reakcji, skutkująca ostrym wydzielaniem hormonów, zwiększa przepływ krwi w narządach rozrodczych, co przejawia się w postaci pierwotnych i wtórnych objawów pobudzenia seksualnego:

    • wzrost sympatii, uwagi i zainteresowania partnerem seksualnym;
    • zwiększone pożądanie seksualne i pragnienie seksu;
    • eliminacja naruszeń spowodowanych menopauzą;
    • zwiększone naturalne uwalnianie z pochwy;
    • zwiększone tętno;
    • obrzęk łechtaczki i sutków;
    • zwężenie mięśni pochwy;
    • zaostrzenie wrażeń dotykowych;
    • uzyskiwanie jednego lub więcej orgazmów na raz;
    • jasne i silne emocje podczas stosunku płciowego.

    Instrukcje użytkowania

    Forma wydania i skład

    Mucha hiszpańskiego złoto jest w postaci cieczy, hermetycznie opakowane w sztyfty, 5 ml kantaryda ekstraktu w każdej takiej torby. Zawartość kantarydyny wynosi 5 mg na jednym sztyfcie, 5 ml objętości. Płyn ma przezroczysty kolor bez zapachu i smaku, dzięki czemu można go potajemnie wymieszać z dziewczyną niezauważalnie.

    Sposób podawania i zalecane dawki

    Agent Spanish Gold Fly doskonale łączy w dowolnych proporcjach z wodą, sokiem, winem lub dowolnymi innymi zimnymi napojami. Cantharidinum zaczyna działać 10-15 minut po podaniu, a czas działania wynosi 4-6 godzin. Niektóre panie, które doświadczyły efektu ekscytujących kropli, napisały recenzję, że czas trwania hiszpańskiej złotej muchy trwał do jednego dnia. Maksymalna dzienna dawka kantarydyny wynosi 5 mg, co odpowiada 5 ml płynnego ekstraktu w torebce "hiszpańskiej złotej muchy". Nie należy przyjmować więcej niż jednego hiszpańskiego kija muchowego dziennie, ponieważ kantharidyna w wysokich dawkach ma właściwości toksyczne. Czynnik sprawczy jest zgodny z niewielkimi dawkami alkoholu. Duże dawki alkoholu mogą powodować niepożądane skutki. Jedzenie o wysokiej zawartości tłuszczu i kalorii może spowolnić wchłanianie i biodostępność substancji biologicznie czynnych, w tym kantarydyny, a także zmniejszyć jej skuteczność.

    Ekscytery oparte na ekstrakcie muszek hiszpańskich nie powinny być używane na stałe ani w trakcie kursów. Najmniejszy okres między dawkami powinien wynosić co najmniej 3 dni. Lek ma jednorazowy efekt i nie ma właściwości kumulacyjnych ani terapeutycznych.

    Bezpieczeństwo i środki ostrożności:

    • zabrania się przyjmowania osób, które nie osiągnęły dorosłości;
    • występuje ostry stan niewydolności wątroby;
    • istnieje indywidualna nietolerancja na cantharidin lub inne składniki hiszpańskiej złotówki;
    • występują reakcje alergiczne i inne negatywne objawy;
    • Nie należy przyjmować dużych ilości alkoholu;
    • objawy niekontrolowanego nadciśnienia lub poważnych zaburzeń sercowo-naczyniowych;
    • pobrać nie więcej niż 5 ml ekstraktu stymulanta na raz i nie więcej niż jedno pobranie w ciągu trzech dni;
    • zabrania się przyjmowania podczas ciąży lub laktacji;
    • Nie zaleca się w przypadku osób cierpiących na przewlekłe choroby oka i choroby zakaźne układu moczowo-płciowego;
    • występuje nadwrażliwość na substancję czynną;
    • Seks jest zabroniony z powodów medycznych lub zaleceń lekarza.

    Niepożądane skutki

    Spanish Gold Fly nie ma poważnych ograniczeń w aplikacji i nie ma wyraźnych efektów zewnętrznych. Oznacza to jednak, że zwiększenie libido u kobiet nie jest lekiem i nie było badane w pełnoprawnych badaniach klinicznych. Dlatego skutki uboczne i interakcje z lekami tego ekstraktu złotych much hiszpańskich znamy tylko na podstawie danych empirycznych zebranych przez poprzednie pokolenia, nasze własne doświadczenia i informacje zwrotne od ludzi, którzy korzystali z tego produktu na tego zasobu i Internetu w ogóle. Główne działania niepożądane przejawiają się w postaci bólu głowy, nudności, biegunki, objawów alergicznych, wzdęć, zawrotów głowy i przejściowego upośledzenia percepcji wzrokowej.

    Przedawkowanie

    W małych dawkach i rzadkim stosowaniu, krople pobudzające dla kobiet z kantarydyną są uważane za nieszkodliwe i bezpieczne, ale wszystko może się zmienić z nadmierną dawką. Duże dawki kantarydyny mogą być nie tylko toksyczne, ale nawet zagrażające życiu. Nie należy przyjmować więcej niż 5 ml Spanish Gold Fly co 3 dni lub więcej 5 mg pod względem suchej substancji czynnej. Główne objawy przedawkowania: nudności, ogólne pogorszenie stanu, zawroty głowy, bladość, owrzodzenie jamy ustnej, krwawienie i pieczenie przy oddawaniu moczu. Przy pierwszych oznakach przedawkowania i wystąpienia ostrych działań niepożądanych należy wezwać karetkę pogotowia, sprowokować sztuczne wymioty, opłukać żołądek i wypić aktywowany węgiel drzewny.

    Warunki przechowywania

    Produkt należy przechowywać w oryginalnym opakowaniu, w miejscu niedostępnym dla dzieci. Nie przechowuj otwartych patyczków, po otwarciu opakowania hermetycznego należy natychmiast użyć środka sprawczego dla kobiet.

    Złote liście kupują muchy w aptekach na Ukrainie

    Mucha Spani nie jest lekarstwem - jest bioaktywnym dodatkiem, zaprojektowanym tak, aby znacząco poprawić życie seksualne kobiety, ale nie ma żadnych dowodów i odpowiednich, pełnych badań. Z tego samego powodu jest mało prawdopodobne, aby kupić lub kiedykolwiek zobaczyć w aptekach. Czy to oznacza, że ​​krople hiszpańskiej złotej muchy są nieskuteczne? Wcale nie! Chodzi o to, że żadna z nowoczesnych firm farmaceutycznych nie jest zainteresowana badaniem kantarydyny z powodu braku komponentu komercyjnego. Kup czynnik sprawczy dla kobiet "Hiszpan mucha" możesz w naszych aptekach internetowych w najniższej cenie na Ukrainie - od 50 hrywien za patyk. Cena hurtowa dla żeńskiego patogena - od 1 $ za patyk. Zalety naszej apteki to znacznie lepsze i korzystniejsze warunki współpracy:

    • bezpłatna wysyłka;
    • prezenty i premie;
    • program lojalnościowy dla klientów;
    • duże rabaty na wszystkie produkty;
    • dodatkowe osobiste rabaty dla stałych klientów;
    • duży wybór produktów i tylko oryginalne generyczne i patogeny dla kobiet;
    • najlepsze ceny hurtowe i warunki dostawy;
    • dostawa na terenie całej Ukrainy;
    • bezpośrednia współpraca z zakładami i brak pośredników;
    • profesjonalizm i niezawodność potwierdzone latami.

    Instrukcja stosowania leku Rdzeń kręgosłupa - skład, wskazania, skutki uboczne, analogi i cena

    Biologicznie czynny dodatek oparte na ekstraktach chrząszcza shpankoy fly (lub shpanki popiołu) jest stosowany jako środek do wspomagania erekcji u mężczyzn oraz do zwiększenia popędu seksualnego kobiet. Opinie na temat działania leku są w większości pozytywne, ale warto zastanowić się, czy ten afrodyzjak jest odpowiedni dla wszystkich.

    Co to jest hiszpańska mucha

    Najbardziej znanym stymulantem narkotykowym podniecenia seksualnego jest mucha hiszpańska (lub hiszpańska). Działanie tego leku opiera się na wpływie trucizny chrząszcza, którą uzyskuje się poprzez wydobycie jej sekretu trawiennego i hemolimfy. Owad z rodziny blistrów używa najsilniejszej trucizny (niebiałkowej substancji kantharidynowej) do celów ochronnych, ale kilka wieków temu zauważono, że ma specjalny efekt afrodyzjaku. Silna stymulacja jest efektem ubocznym substancji toksycznej, neuroleptyku, który paraliżuje układ nerwowy.

    Błędy w przypadku niebezpieczeństwa wydzielają z ust żółtawy płyn o specyficznym zapachu, który odstrasza potencjalnych wrogów. Wcześniej w celu zwiększenia libido stosowano wysuszone części owadów, które dodawano do maści, proszku, kadzidła. Ta metoda doprowadziła do tego, że dawka substancji trującej została wybrana niepoprawnie i pojawiły się silne efekty uboczne. Obecnie jeden z najpotężniejszych afrodyzjaków wytwarzany jest przy użyciu bezpiecznej technologii, a ryzyko przekroczenia dopuszczalnej ilości trucizny lotniczej jest zminimalizowane.

    Forma wydania i skład

    Naturalny preparat, który zawiera kantharidynę jako główny składnik aktywny, dostępny jest w postaci kropli lub proszku. Butelka z przezroczystym płynem ma dozownik-dozownik do precyzyjnego dozowania substancji. Proszek jest prezentowany w postaci torebek-saszetek, z których każda zawiera pojedynczą dawkę preparatu. Kompozycja muchy hiszpańskiej może zawierać dodatkowe składniki poprawiające smak i nadające przyjemny aromat.

    Homeopatycznie rozcieńczona kantarydyna

    Trująca substancja, która powoduje silne podrażnienie skóry. Właściwie dobrane proporcje trucizny nie są niebezpieczne dla organizmu

    Zneutralizuj specyficzny zapach ekstraktu z robactwa

    Ziołowy środek pobudzający

    Jak działa lek

    Dostając się do organizmu, substancja czynna wpływa na komórki nerwowe, zwiększając ich pobudliwość. Centralny układ nerwowy postrzega penetrację jadowitego sekretu muchy, jako zagrożenie i wzmaga przepływ krwi, w celu usunięcia drażniącego z organizmu. Genitalia zawierają dużo zakończeń nerwowych, więc są bardzo wrażliwe na przepływ krwi. Uczucie pełni miednicy jest postrzegane przez mózg jako gotowość do stosunku płciowego.

    Substancja jest wydalana za pomocą układu limfatycznego w ciągu 3-4 godzin, a przez cały ten czas gruczoły płciowe rozwijają sekretne smarowanie, co tłumaczy wzrost orgazmu i wydłużenie czasu trwania stosunku seksualnego. Aby uruchomić mechanizm wzbudzania, nie wystarczy po prostu wziąć afrodyzjak. Ponadto konieczne jest stymulowanie miejsca mózgu odpowiedzialnego za pożądanie seksualne, tj. tworzą romantyczną atmosferę, przygotowują wstępne pieszczoty.

    Instrukcje użytkowania

    Złota mucha, jeśli zostanie przyjęta w zalecanej dawce, pomaga w naruszeniu układu moczowo-płciowego, osłabieniu libido, zaburzeniach erekcji. Instrukcje dotyczące stosowania leku zawiera zalecenia dotyczące podejmowania i ostrzegania o skutkach ubocznych. Aby uzyskać pożądany efekt, należy rozpuścić 5 ml hiszpańskich much w napojach i wypić 10-15 minut przed proponowaną bliskością. Dla tych, którzy zamierzają wziąć muchę po raz pierwszy, wskazane jest wypróbowanie kilku kropli, aby upewnić się, że nie ma reakcji alergicznej.

    Hiszpański lot dla kobiet

    Nalewka oparta na trującym sekretu szpilki jest uważana za jedną z najpotężniejszych patogenów żeńskich. Kilka kropli much, dostających się do kobiecego ciała, zaczyna działać bardzo szybko. Efekt po zażyciu leku objawia się pojawieniem się szybkiej akcji serca, zwiększonej wrażliwości stref erogennych, napływu krwi do narządów płciowych. Ten stan trwa około 3-4 godzin lub do momentu osiągnięcia przez kobiety rozluźnienia seksualnego w postaci orgazmu.

    Spani lecą dla mężczyzn

    W instrukcjach stosowania wskazanego leku, że krople lub proszek na bazie kantarydyny mają podobny wpływ na ciało kobiety i mężczyzny. Przedstawiciele silniejszego seksu pod wpływem afrodyzjaku doznali wzmożonego podniecenia seksualnego. Dozwolone odbiory nie więcej niż dwa razy w tygodniu mogą w naturalny sposób przywrócić funkcję erekcji. Szczegółowy opis metod robienia much można znaleźć w recenzji wideo leku.

    Przeciwwskazania

    Potężny afrodyzjak zawiera kantharidynę, której działanie nie jest selektywne, ale złożone. Jad hiszpańskich much wpływa na cały układ nerwowy ciała, a nie tylko celowo na sferę seksualną, więc instrukcje użycia tego narkotyku wskazują środki ostrożności przed podjęciem muchy. Lekarze nie zalecają stosowania kropli lub proszku złotych much u dzieci w wieku poniżej 18 lat i osób dorosłych z:

    • jakiekolwiek naruszenia układu sercowo-naczyniowego;
    • zwiększone ciśnienie;
    • ciąża i podczas okresu laktacji;
    • choroby układu moczowo-płciowego o przewlekłym charakterze.

    Cena hiszpańskiego Fly

    Kup krople złotych much może być zarówno w aptekach w dziale produktów intymnych, jak iw sklepach internetowych, ale powinieneś wybrać wiarygodnych dostawców odpowiedzialnych za jakość leku. Tabela pokazuje średni poziom cen leków:

    Kapsułki Golden Spinal fly na potencję i opinie na ich temat

    Złote Spani latają

    Ugruntowana, bardzo skuteczna "Gold Gold Flay" (Spanish Gold Flay), która ma na celu wzbudzenie u kobiet silnego pragnienia, natury seksualnej. Female Viagra «Hiszpański złoty latać» wytwarzane przy użyciu zaawansowanej technologii ekstrakcji ekstraktu silnym ekscytujące «HS», który jest pobierany z hiszpańskiej muchy, to jest zdecydowanie najbardziej potężny afrodyzjak. "Gold Gold Flay" (hiszpański Gold Flay) - lek sprawdzony w czasie, który gwarantuje skuteczność i jakość, bezpieczeństwo, jeśli jest używane mądrze. Zauważ, że zwykle trzeba używać Viagry tylko dla mężczyzn, tutaj wszystko jest odwrotnie, karty są w rękach kobiet. Nie zaleca się stosowania afrodyzjaku regularnie, aby zmaksymalizować wynik.

    Kapsułki "Spanish Gold Flay" zwiększają siłę działania instrukcje użytkowania i opinie: krople do podniecenia "Hiszpańska mucha Gold Spanish Fly" - słynny lek dla mężczyzn i kobiet - w medycynie ludowej był używany od wielu lat. Spanska Fly to krople, które nie mają zapachu i koloru, można je łatwo rozpuścić w dowolnym napoju, a także mogą być stosowane niezauważalnie przez partnera. Jest to jeden z najlepszych sposobów na uwodzenie: minimalny wysiłek i partner maksymalnego podekscytowania.

    Działanie kapsułek "Spanish Gold Flay" (Spanish Gold Flay): Krople podniecenia "Hiszpańska mucha Gold Spanish Fly", mają silny ekscytujący efekt, który pojawia się w zaledwie dziesięć minut po zrobieniu.

    U kobiet: promuje szybki oddech, zwiększyć popęd seksualny, pojawienie się rumieńcem na twarzy, zwiększenie zmysłowości, zwiększenie wydzieliny w pochwie smarowania, a także zwężenie mięśni pochwy, zwiększyć doznania podczas orgazmu.

    U mężczyzn: promuje popęd seksualny, penis rozszerzenie naczyń, który ma korzystny wpływ na erekcję jasne odczucia podczas orgazmu, zwiększenie czasu trwania stosunku.

    Wskazania do stosowania kapsułek "Spanish Gold Flay" (Spanish Gold Flay): zmniejszenie pożądania seksualnego u kobiet i mężczyzn, u kobiet - suchość pochwy, u mężczyzn - zaburzenia erekcji.

    Skład kapsułek "Spanish Gold Flay" (Spanish Gold Flay): współczynnik ekstrakcji "HS" (ekstrahowany z chrząszcza - mucha Spani), kantharidyna.

    Metoda nakładania kapsułek "Spanish Gold Flay" (Spanish Gold Flay): przez dziesięć lub piętnaście minut przed bezpośrednią intymnością seksualną, wymieszaj zawartość jednej saszetki z dowolnym bezalkoholowym lub nisko alkoholowym napojem. Dzienna dawka nie powinna być większa niż pięć miligramów, to znaczy jedna saszetka.

    Nie zaleca się stosowania leku u osób, które mają reakcje alergiczne na składniki leku. Także kobiety, które mają jakąkolwiek chorobę ginekologiczną. Przeciwwskazane w czasie ciąży, osób z wysokim ciśnieniem krwi, a także w obecności chorób sercowo-naczyniowych. Wskazane jest, aby skonsultować się z lekarzem przed rozpoczęciem stosowania leku.

    Efekty uboczne: częstość występowania działań niepożądanych nie przekracza 20%.

    Recenzje lekarzy na temat kapsułek "Spanish Gold Flay" (Spanish Gold Flay): uwagi lekarzy na temat leku zwiększające potencję są wielostronne, a nie ostateczne. Dlatego przed użyciem "Złotego Flana" (Spanish Gold Flay) zaleca się konsultację z doświadczonym specjalistą.

    Zastosowanie w ciąży i laktacji: w czasie ciąży i karmienia piersią stosowanie "Złotej muchy kręgosłupa" jest przeciwwskazane.

    Interakcja: nie przeprowadzono badania interakcji leku "Golden Fly Fly" z innymi lekami, w tym immunosupresantami.

    Warunki przechowywania kapsułek "Spanish Gold Flay": przechowywać w ciemnym i suchym miejscu.

    Warunki urlopu od aptek: lek jest wydawany bez recepty.

    Trwałość kapsułek "Spanish Gold Flay" (Spanish Gold Flay): 3 lata. Data wygląda na luźny liść umieszczony wewnątrz saszetki.

    Producent (producent) kapsułki "Złoto hiszpański latać"(Spanish Gold Flay): HISZPAŃSKI Instytut Badań nad Biologią Ludzką. Chiny.

    Forma wydania: w jednym pakiecie jest dwanaście paluszków.

    Cena kapsułek "Spanish Gold Flay" (Spanish Gold Flay): od 1,190 rubli.