Główny
Przyczyny

Spanska Fly

Zarejestruj się, aby wystawić opinię.
Zajmuje mniej niż 1 minutę.

Spanska Fly to naturalny preparat, najstarszy. Jego działanie było od dawna badane i opisywane. Ale prawdopodobnie każda kobieta ma wszystko indywidualnie. Na przykład miałem coś, czego się nie spodziewałem: aktywacja wszystkich stref erogennych! Gdziekolwiek się dotkniesz, wszystko powoduje pożądanie 5 razy silniejsze niż zwykle. To takie niezwykłe, więc to przeraża. Seks jest na najwyższym poziomie. Fakt, że byłem zadowolony, to jedno, ale fakt, że człowiek jest wtedy szczęśliwy i niesie ręce, to jest najważniejsze.

Ta mucha działa cuda. Wypiłem paczkę, nic nie mówiąc mojemu mężowi. On, oczywiście, oszołomiony, z mojego pragnienia i atrakcji. A ja sam nie spodziewałem się, że chcę mieć seks. Cała moja wrażliwość stała się bardziej dotkliwa, trudno ją opisać. Zauważam również, że punkt G jest, a nie jeden, i teraz wiem, gdzie. Więc możesz spróbować bez much. Jestem już wdzięczny za to narzędzie.

Ku mojemu zaskoczeniu, żona natychmiast zgodziła się wypróbować ten lek, ponieważ jest nowoczesny, odpowiednio obsługiwany. Początkowo efekt nie był silny, ale za każdym razem małżonek stawał się coraz bardziej sympatyczny. Zdałem sobie sprawę, że działa on kumulatywnie, delikatnie, stopniowo. Mężczyzna również musi spróbować. Nie pobochek: zaburzenia przewodu żołądkowo-jelitowego lub bóle głowy nie były. Ożywiony związek, jesteśmy szczęśliwi!

Czasem apeluję do pomocy muchy Spani, efekt jest bezproblemowy. Wystarczy wziąć i po 30 minutach jest już podniecenie, przypływ krwi do pachwiny, uwalnia się tłuszcz. Podczas seksu odczucie jest znacznie ostrzejsze niż zwykle, orgazm jest jasny i niezapomniany, nie czuję zmęczenia, mogę bawić się całą noc.
Występuje niewielki efekt uboczny w postaci nadmiernej aktywności, jak po energii. Nie mam ochoty spać i mam dużo suchości w ustach. Z tego powodu staram się nie nadużywać, używam nie więcej niż 2-3 razy w miesiącu.

Z biegiem lat, uświadomiłem sobie, że nie ważne co stimulirueshsya których krople napoju (długo siedzi dokładnie na „Spanish Fly”), jak ważne jest partnerem, ale jeśli nie jest podana, zmoknąć i nie oszaleć, albo dostać swój pierwszy orgazm pomocy terapii pobudzającą.
Pościel to miejsce, w którym nie można być zamkniętym, musisz robić dokładnie to, co lubisz.
Został wykonany na podstawie trucizny, drobnego błędu o tej samej nazwie.
Nie należy go stosować więcej niż 2 razy w tygodniu, aby uniknąć przedawkowania.
Efekt tego ujawnienia przed partnerem wystarcza mi na tydzień, jeden żywy seks i wiele takich. Pomaga zmniejszyć dyskomfort psychiczny.

Aphrodisiac Spanska Mushka została kupiona przez męża dla zmiany naszego życia seksualnego, ponieważ jesteśmy razem od wielu lat, a przyjemność nie jest taka sama.
Próbowaliśmy dosłownie kilka kropli, a wieczór był niezapomniany: zmieniliśmy pozy, skończyliśmy i zaczęliśmy od nowa.
Rezultat jest po prostu imponujący, dzięki seksowi Fly Hiszpana staje się bardzo różnorodny.
Obu partnerom udaje się osiągnąć wiele orgazmów, które wcześniej były nieosiągalne.
Teraz nadal używamy afrodyzjaku, ponieważ dzięki niemu seks jest tak wysokiej jakości, że nie było to nawet w pierwszych latach po ślubie.

W czasach mojej młodości z moim partnerem ćwiczyłem kobiece fisting, naprawdę mi się to nie podobało, ale naprawdę chciałem utrzymać partnera, ale niestety, zerwaliśmy, a nowy partner nie akceptuje tego w seksie.
Bardzo się bałem, że nie jestem tam zbyt wąski. Zaczął brać Spankę Fly. Rzeczywiście, wejście się zwęża, ćwiczę Kegla równolegle i wkładam kulki pochwy w zwykłym trybie czasowym, na przykład w pracy lub na siłowni.
Kiedy bierzesz muchę Spani, możesz wykonać test palcem, jeśli początkowo jest jedna liczba palców, to po zrobieniu jest już mniejsza (bierze się pod uwagę ciasny krój).
Mój obecny partner nie wie, że moja pochwa nie jest taka sama jak u dziewczyny, ale wciąż jest wąska.
Nie zauważyłem żadnych super-ekscytujących reakcji, nie spieszę się z ludźmi w parku, nie zamiatam niczego na półkach w sex shopach.
Kupiłem lek przez Internet, wszystko przychodziło z normalnymi datami ważności, zamówiłem 3 ampułki.
Nie zauważyła żadnych skutków ubocznych.
Na czas ciąży nie wezmę leku. Potrzebuję go, aby ukryć moje niedoskonałości młodości, słabe mięśnie pochwy. Będę siedział na nim w przyszłym roku, nie widzę niczego złego, aby zobaczyć siebie w dobrym stanie.

Zawsze byłem zboczeńcem pod prysznicem i nic nie kupiłem za próbę "Hiszpańskiej muchy", powiem od razu, nie przeczytałem recenzji, kompozycja nie wyglądała, kupiłem ją, żeby sprawdzić, jakie to było zwierzę.
A moim głównym błędem było to, że przy pierwszym przyjęciu mąż afrodyzjak był w pracy!
Zostałem sam z moim niezłomnym libido!
Zacząłem skurcze pochwy, których moja matka nie smuci, smar płynął w takich ilościach, że gdyby na podłodze nie było linoleum, moi sąsiedzi byli przesiąknięci "muchą Spani".
Chcę zauważyć, że lek działa wyjątkowo, pobudza, przedłuża orgazm, wzmacnia skurcze i skurcze podczas orgazmu, mózg wyłącza się w 100% i czujesz się jak pożądliwe zwierzę.
Czasami biorę to nawet teraz, mój mąż nie wie, że jestem pod Viagrą kobiet. Bardzo interesujące jest symulowanie pobudzenia z dotyku, jeśli w rzeczywistości taki efekt spowodował powstanie leku.
Oczywiście, trudno mi się wtedy zatrzymać, chcę uzyskać orgazm raz za razem, jeden nie wystarczy. Po takim "wyjściu" na orgazm wszystko pęcznieje.

Po porodzie trudno było zacząć myśleć o wznowieniu aktywności seksualnej, nie chciałem uprawiać seksu ani podczas porodu, ani po kilku latach.
Ale aby ocalić rodzinę, zacząłem zajmować się lekiem, który zwiększa libido. Przed zakupem "muchy Hiszpana", chodziłem około kilku tygodni.
Przyjęte, a 20 minut później zamachnął się na niego, choć jego stawów, które nie są całkowicie uzdrowiony, będziemy oczywiście długi czas po urodzeniu cierpiał, mamy 3 miesiące nie było nic, a następnie bezpośrednio do niewoli dzikie pragnienie.
Spodobał mi się efekt:
● Ponownie poczułem się młody i beztroski
● Udało mi się całkowicie ulec podekscytowaniu
● Mój mózg odszedł i zapomniałem o wszystkich moich problemach, z pełnym zanurzeniem przejąłem przyjemność pożądania
● Przepraszam za wyrażenie, ale przemokłem, że "pantalony do sufitu utknęły"
● Nie wiedziałem, czym jest orgazm, po raz pierwszy to poczułem
● Pokazywanie orgazmu jeden po drugim.
Cóż, uważam, że minus długa akcja, po prostu nie może wystarczyć. Stopniowo zaczęłam zmniejszać liczbę aplikacji, chciałabym nadal najbardziej chcieć mojego męża, ale usunąć psychologiczną barierę!

O hiszpańskiej muchy, albo „female Viagra”, jak to nazywa, słyszałem od dłuższego czasu, ale kiedy zdałem sobie sprawę, że moje seksualne przyciąganie do męża, a radość z seksu nieodwracalne spróbować rozwiązać tylko sześć miesięcy temu.
Po przestudiowaniu wielu informacji na temat leku, zdałem sobie sprawę, że ten afrodyzjak jest całkiem bezpieczny, wszystkie dawki są starannie obliczane i nie stanowią zagrożenia dla zdrowia, ale świadectwa kobiet, które wypróbowały ten lek, zainspirowały.
Poleciła Hiszpanowi polecieć w Internecie - wzięła pierwszą połowę dawki, na wszelki wypadek efekt nie nadszedł od razu, ale po 20 minutach odwróciłem się od dość zimnej i obojętnej gospodyni domowej do namiętnej i podekscytowanej kobiety.
Przyjemność bliskości z mężem wieczorem poczułem bardzo silne, następnym razem podjęły pełnej dawki - 5 ml, a efekt wystąpił znacznie szybciej, a uczucie stało się jeszcze jaśniejsze, ale po raz pierwszy wydawało się, że najlepiej nie mógł dostać.
Biorę narkotyk nie stale, ale co kilka tygodni, bo trochę boję się uzależnienia, jeśli nie fizycznego, to psychologicznego, właśnie dlatego, że doznania, które powodują używanie muchy Spani powinny być powtarzane raz za razem.

Po porodzie miałem najwyraźniej pewne zaburzenia hormonalne i całkowicie się ochłodziłem. Orgazm już nie czuł się, tylko naśladował.
Z tego powodu zaczęły się nieporozumienia w rodzinie, z powodu mojej oziębłości, mój mąż również zaczął się mroźniejć w stosunku do mnie, prawdopodobnie odczuwając moją obojętność. Nie, nie przestałem go kochać, ale tutaj coś we mnie poszło nie tak.
Cóż, postanowiłem sam naprawić sytuację. Czytałem w Internecie o wszelkiego rodzaju używkach, kupiłem najbardziej znany - "Spani fly". Wieczorem przygotowałem świtę: świece, stół, wino, uwodzicielską bieliznę.
Kiedy kolacja dobiegała końca, wypiła lek niedostrzegalnie, myśląc, że dzisiaj zdziwi go moją pasją. Seks okazał się naprawdę świetny - wszystko, co straciłem w ostatnich czasach, obudziło się we mnie. Zmysłowość, pragnienie, jasne doznania.
Jednak "mucha" musiała zostać porzucona. Ze względu na to, że po zażyciu nie mogę spać przez 2-3 dni. A to nie jest jakaś energia, wręcz przeciwnie, uczucie straszliwego zmęczenia, ale nie mogę zasnąć. W rezultacie za kilka dni - po prostu ruina. Kiedy to się stało po raz pierwszy, odpisałem wszystko na temat nowości wrażeń. Podobno, podekscytowany, to wynik. Ale kiedy znów się to wydarzyło, zdałem sobie sprawę, że ten narkotyk nie jest dla mnie. Zbyt poważne konsekwencje.

Spani lecą

Zawsze uważałem seks za delikatny temat, ale wciąż nie mogę przejść obok i nie podzielić się z innymi moimi wrażeniami. Niedawno za pośrednictwem sklepu internetowego zamówiłem intymne krople Spani, które, przez obietnicę, powinny wywołać podekscytowanie. Chodzi o to, że po 20 latach małżeństwa nasze życie seksualne stało się mniej żywe i interesujące, i zdałem sobie sprawę, że coś musi zostać zmienione. Prosherstila cały Internet i znalazł narkotyk z dużą ilością pozytywnych opinii. Krople te są naturalnym preparatem, który, zgodnie z obietnicą sprzedających, wywołuje silne podniecenie w ciągu 10-15 minut po ich pobraniu. I tak właśnie jest, strefy erogenne stają się bardziej wrażliwe, a moja natura jest postacią zamkniętą, stała się absolutnie wyzwolona. Efekt jest wspaniały i wypróbowany na mnie osobiście. Osobista porada ode mnie, nie spiesz się z dawką, na początku wziąłem minimum, ale chciałem jeszcze więcej, więc po zwiększeniu go. Ale przecież każdy z nas ma swoje libido i własny indywidualny organizm, uważaj by nie skrzywdzić mego męża))))

Co to jest Spanish Gold Fly?

Po tych magicznych kroplach pomógł mi, zacząłem czytać o nich bardziej szczegółowo, aby dowiedzieć się, co wpłynęło na mnie tak. Ogólnie rzecz biorąc, te kropelki są popularne od najwcześniejszych dni, a wszystko to dzięki specjalnemu enzymowi, który dodaje się do kropli, maści, nalewek i proszków. Składnik ten, co dziwne, jest pobierany z chrząszczy, a mianowicie z cieczy, która jest uwalniana po wciśnięciu między goleń a udo. To może być dla mnie obrzydliwe, gdybym nie wiedział o efektach))). Te kropelki są naturalnymi suplementami diety, do których nie trzeba się konsultować z lekarzem. Ale jeśli chodzi o mnie, nadal warto sprawdzić, czy są jakieś przeciwwskazania. Te kropelki są bezwonne i smakują i idealnie rozpuszczają się w każdym napoju, przyznam się, wylałem to i mojego męża)) Och, nie żałowała, och, jak nie żałowałem. )))

Hiszpanie latają recenzje lekarzy

Zacząłem też szukać opinii w Internecie, ale prawdziwe opinie to jedno, a recenzje lekarzy to już inna sprawa. Oto niektóre z nich:

Tichonow, Piotr Andriejewicz, seksuolog:

"Polecam hiszpańskie muchy moim pacjentom, wraz z innymi znanymi sposobami zwiększenia atrakcyjności - Viagra, Levitra, Impaz. Tak, mucha hiszpańska jest dość silnym narkotykiem. A jeśli dana osoba ma alergię, to w przyszłości konieczne jest porzucenie patogenu.
Ale jeśli ciało z hukiem spostrzega ten afrodyzjak, to ma szczęście. Mucha Hiszpana jest znacznie silniejsza, a Viagra i Levitra. Efekt został zapamiętany przez moich pacjentów przez długi czas. W przyszłości często wspominali z ciepłem te niezapomniane minuty, a nawet godziny seksu z użyciem muchy. "

Stepanov Evgeniy Alexandrovich, urolog:

"Zwracając uwagę na hiszpańską muchę, mogę powiedzieć, że to narzędzie odnosi się do silnego czynnika sprawczego. Plotki, że mucha jest ważna tylko dla kobiet, są nieprawdziwe. Cantharidinum nie robi różnicy, w której ciele osoba działa. Mucha Spani jest tworzona nie tylko w celu zwiększenia potencji, lecz także wzmacnia erekcję u mężczyzn i zwiększa wrażliwość stref erogennych u kobiet ".

Spani latają dla kobiet i mężczyzn: jego skład i sposób działania

Powiedziałem już, że głównym składnikiem muchy hiszpańskiej jest kantharidyna, która jest ekstrahowana z pewnego rodzaju chrząszczy. Ale nie wskazałem, że ta substancja jest trująca dla ludzi, ale w afrodyzjakach jest dodawana w bezpiecznej ilości. Wraz z dodatkowymi komponentami lek przynosi doskonały rezultat. Rosemary i różne olejki eteryczne działają jak substancje pomocnicze, które tonują i utrwalają rezultat.

Już po 15 minutach od otrzymania lotu ze mną zaczęły pojawiać się następujące cuda:

Oddychanie i kołatanie stawały się coraz częstsze.

Sutki stały się twarde i spuchnięte.

Wagina już się stała, dużo zostało nasmarowanych (przepraszam za szczegóły).

Organy narządów płciowych puchły i rosły z powodu napływu krwi do nich.

Jak działa lek? W rzeczywistości wszystko jest bardzo proste. Wszystko dzieje się w taki sam sposób, jak z innymi lekami. Główna substancja wpływa na krążenie w obszarze miednicy. Cantharidin drażni tkanki układu moczowo-płciowego i przenika do naczyń krwionośnych w tkankach pochwy.

Mężczyźni będą mogli pożegnać się z zaburzeniami erekcji, a także przedłużyć erekcję i wzmocnić. Tak więc seks będzie 3-4 razy dłuższy. Kobiety będą jednak mogły doświadczyć orgazmu, nawet ci, którzy zawsze doświadczyli tego problemu. Krople pomogą wyzwolić i pomóc.

Jak korzystać z afrodyzjaku

Kupiliśmy Spankę latać w postaci kropli, ale jak i w postaci kremu jest sprzedawany, ale nie próbowałem tego. Bardzo lubię kropelki, ponieważ są one podzielone na dawki jednostkowe. Każda torebka zawiera 5 mg substancji aktywnej. Kropelki nie mają koloru ani zapachu. A do użytku, wystarczy wziąć jedną saszetkę produktu i wlać zawartość do wody, soku lub innego napoju, w tym alkoholu. Należy to zrobić 10-15 minut przed proponowaną płcią.

Czasami w Internecie spotkałem się z informacją o kroplach, które można pić codziennie, ale mój lekarz zdecydowanie zaleca, aby nie dać się ponieść tej kwestii i zabrać je nie więcej niż raz na 5 dni. W przeciwnym razie może to mieć negatywny wpływ na układ nerwowy. Do ostrzeżeń dołączę również kombinację kropli z dużą ilością alkoholu i tłustych potraw, co znacznie zmniejszy efekt.

Przeciwwskazania do stosowania

Bez względu na to, jaka byłaby idealna kompozycja, należy jednak zachować ostrożność i zwrócić uwagę na przeciwwskazania:

indywidualna nietolerancja składników;

ciąża i laktacja;

wysokie ciśnienie krwi;

poważne choroby narządów wzroku;

poważne choroby układu sercowo-naczyniowego;

obecność chorób związanych z wydzielaniem i układem moczowo-płciowym;

osoby poniżej 18 lat.

Chcę ostrzec o skutkach ubocznych (ból nerek, ból przy oddawaniu moczu, wymioty), które mogą pojawić się w przypadku przedawkowania leku.

Gdzie i jak mogę kupić muchy

Mój mąż i ja chodziliśmy po wielu aptekach i sex shopach, ale udało nam się kupić dropsy tylko w Internecie - tutaj. Po raz pierwszy za torbę daliśmy 1300 rubli, teraz zamawiamy 12 torebek za 3300 rubli.

Aphrodisiacum Spanische fliege. Hiszpańska mucha - czynnik sprawczy dla kobiet - recenzja

Krople Spani latają i ich efekt uboczny

Dzisiaj postanowiłem podzielić się wrażeniem używania raczej pikantnego narkotyku, którego wstydzę się komuś powiedzieć głośno. Ale może moje doświadczenie przydaje się komuś, lub oszczędza pieniądze na marnowaniu pieniędzy (szczególnie ludzie, którzy pokładają w tym wielkie nadzieje).

Nie wiem, czy bym sam zdecydował się sam go wypić. Faktem jest, że stałem się "ofiarą" kropli much Spani, wymieszanych w prostym soku jabłkowym. I nie wiedziałem o tym, dopóki nie odkryłem efektu ubocznego, a winowajca nie przyznał się do tego.

Ten eksperyment przeprowadzono dwukrotnie. Mój mąż. Które w tym czasie jeszcze nie były. I te 2 dni, które pamiętałem przez długi czas. Bo w ogóle nie mogłem spać. Można porównać efekt z energią lub kawą, ale podobieństwo dotyczy tylko bezsenności. Moja głowa nie była chora, nie było pośpiechu sił. Po prostu nie miał sen, a mózg pracował bardzo aktywnie.

Nadszedł czas, aby użyć tego leku jako pomocy podczas sesji lub przygotowania do dyplomu. Ponieważ główne działanie nie miało miejsca. Nie ogarnęła mnie fala libido, wręcz przeciwnie, mimo wysiłków jej męża doszło do najmniejszego zainteresowania procesem. Ja przez 8 godzin siedziałem w Internecie i pisałem przez te 2 dni po prostu niesamowitą ilość kilogramów tekstu.

Kiedy "przestępstwo" zostało odkryte, a mąż się przyznał, wątpliwy flakon został poddany wszechstronnej analizie. Z którego mogłem wywnioskować, że robią z siebie głupca z brata (jeśli nie osobiście cierpieli na bezsenność spowodowaną przez muchę Spani). Całkowicie przezroczysta ciecz, bez śladów jakichkolwiek innych substancji niż woda.

Wydawało mi się, że to woda z kranu. Bardzo słaba jakość, ponieważ zapach nadal tam był. Specyficzne. Wydawało mi się, że ona pachniała. buty ze skóry ekologicznej. I to nie jest żart.

Powiedzieć, że lek w ogóle nie działa, nie zrobię tego. Ponieważ było jakieś działanie. Ale oczywiście nie o charakterze seksualnym.

Kupiłem jej męża w sklepie z towarami seksualnymi. Oczywiste jest, że nie będziesz żądać zwrotu, wyjaśnienia ani dowodu.

Jeśli zdecydujesz się na takie rzeczy, to z serca radzę kupować od dostawców o dobrej reputacji. Szkoda od kropli Nie czułem, że mucha wiruje, przynajmniej dzięki.

Butelka jest mała, nie podano żadnych instrukcji, z wyjątkiem niewielkiego tekstu na samym opakowaniu. Takie żarty są niebezpieczne i nie powtórzyłem eksperymentu. Na szczęście, po zalegalizowaniu relacji z państwem (i mojej prewencyjnej rozmowie), nie było już żadnych próśb, by sztucznie zawołać moje życzenie od mego męża. I na szczęście nie ma takiej potrzeby.

Shpanskaya Mushka - recenzje

Strony 1

Aby wysłać odpowiedź, musisz się zalogować lub zarejestrować

Wpisy 3

1 Temat z Lady Macbethova 2014-11-02 16:48:44

  • Lady Macbethova
  • Nowy członek
  • Nieaktywny
  • Zarejestrowany: 2014-11-02
  • Posty: 9
  • Reputacja: [0 | 0]

Motyw: recenzje Shpanskaya Mushka

Ostatnio, mój mąż znalazł się w chrząszcza nocnej lek blister (Spanische latać), zgodnie z opisem na butelki, zdałem sobie sprawę, że lek na zwiększenie potencji, zarówno kobiet i mężczyzn. Przez jakiś czas mieliśmy z mężem mieli problemy w sferze seksualnej w, miał wiele problemów finansowych, ale w ostatnich latach stało się dobrze - seks stał się bardziej zróżnicowany i częściej, a orgazmy są znacznie jaśniejsze. Myślę, że on również potajemnie wlewa mi to do herbaty wieczorem) Kto próbował narkotyków, czy to niebezpieczne, jakie konsekwencje? Na czym opiera się jego działanie, a potem nie znalazłem kartki z kompozycją, mam nadzieję, że nie jest hormonalna?

2 Odpowiedź od Nikolay Kuprianov 2014-11-02 20:00:48

  • Nikolay Kuprianov
  • Nowy członek
  • Nieaktywny
  • Zarejestrowany: 2014-11-02
  • Posty: 1
  • Reputacja: [0 | 0]

Re: Shpanskaya Mushka recenzje

Jako osoba, która ma pewne doświadczenie w używaniu "hiszpańskiej muchy", zauważam, że wrażenie leku jest niejednoznaczne. Najbardziej żywe wspomnienie efektu jest takie samo - najbardziej "przerażające". Normalny stosunek płciowy z nas jest tak: po pierwsze wezwanie, trochę wypoczęty, przechodzimy do drugiego aktu spektaklu, do którego z reguły niewiele do „Swing”, i nagle jego żona „Stuck” i nie może być zatrzymany, zvereet dosłownie Już na początku było strasznie, że to mnie rozdzieli. Lub gorzej, głupio idź w lewo, tylko po to. Co mogę powiedzieć. I to jest straszne, i prowokuje tak nagłą dzikość. Dlatego konieczne jest dokładne dawkowanie. Jeśli kupując „fly” liczyć na jeden lub dwa „słońca” wielka szansa, aby usiąść w kałuży jako swojej drugiej połowy nagle może „nie być za mało!”

3 Odpowiedź od potap2017 2014-11-02 20:22:54

  • potap2017
  • Nowy członek
  • Nieaktywny
  • Zarejestrowany: 2014-11-02
  • Posty: 3
  • Reputacja: [0 | 0]

Re: Shpanskaya Mushka recenzje

Mój były użył tego leku. I ja, i ona miała tylko najbardziej pozytywne wrażenia na temat Spansky'ego Mushki. Dosłownie pół godziny i od słabo podekscytowanej kobiety o niskim potencjale seksualnym, żona zmieniła się w bardzo seksowną i aktywną kobietę. Ogólnie wszyscy byli szczęśliwi i szczęśliwi. Nie uprawialiśmy seksu codziennie, ale kilka razy w tygodniu, ale używała go regularnie przed każdym seksem, więc nie mogę nic powiedzieć o przyzwyczajeniu się do tego. Ale jeśli tymczasowe zaburzenie seksualne, myślę, że nie będzie problemów przez jakiś czas, aby go wypić. Po kilku miesiącach jedzenia Hiszpana Fly mój ex nie miał żadnych zmian w ciele.

4 Odpowiedź od Rada Ermakova 2014-11-08 13:09:14

  • Rada Ermakova
  • Nowy członek
  • Nieaktywny
  • Zarejestrowany: 2014-11-08
  • Posty: 6
  • Reputacja: [0 | 0]

Re: Shpanskaya Mushka recenzje

Zdecydowanie mogę powiedzieć, że mucha Hiszpana działa! Próbowałem na siebie! a dokładniej mój mąż próbował na mnie) Mąż początkowo próbował na siebie i ze mną przeprowadził taki eksperyment. Nie wiedziałem, co robię. Ale nie widziałem wyniku! Prawdziwe emocje! Napływ krwi w dolnej części ciała był tak silny, że natychmiast zaczął szukać sposobów na przejście na emeryturę i zrobić to natychmiast.) Efekt trwał długo, po trzech godzinach nadal odczuwałem pragnienie! Przeczytaj po kompozycji, recenzje na stronach, a nawet skonsultować się ze znanym lekarzem. Byłem przekonany, że jest to bezpieczne w małych dawkach, najważniejsze, żeby się w to nie angażować;)

5 odpowiedzi od Arturik 2014-12-27 14:40:32

  • Arturik
  • Nowy członek
  • Nieaktywny
  • Zarejestrowany: 2014-12-27
  • Posty: 1
  • Reputacja: [0 | 0]

Re: Shpanskaya Mushka recenzje

Zdecydowanie mogę powiedzieć, że mucha Hiszpana działa! Próbowałem na siebie! a dokładniej mój mąż próbował na mnie) Mąż początkowo próbował na siebie i ze mną przeprowadził taki eksperyment. Nie wiedziałem, co robię. Ale nie widziałem wyniku! Prawdziwe emocje! Napływ krwi w dolnej części ciała był tak silny, że natychmiast zaczął szukać sposobów na przejście na emeryturę i zrobić to natychmiast.) Efekt trwał długo, po trzech godzinach nadal odczuwałem pragnienie! Przeczytaj po kompozycji, recenzje na stronach, a nawet skonsultować się ze znanym lekarzem. Byłem przekonany, że jest to bezpieczne w małych dawkach, najważniejsze, żeby się w to nie angażować;)

To wszystko, możesz też powiedzieć, że wypróbowałem ten narkotyk na mojej żonie. Latająca mucha jest naprawdę warta uwagi, przywraca dawne uczucia, tak jak w młodości. Prawda jest taka, aby nie nadużywać tego leku, słyszałem, że nie można używać więcej niż sześć razy w miesiącu, ponieważ mogą wystąpić nie tylko efekty uboczne, ale również różnego rodzaju komplikacje. Wszystko jest w porządku z umiarkowaniem.

VulgarGirl

☰ Nawigacja

Popularne »Blog» Afrodyzjak »Spin fly - cechy i zalety

Mucha rozpiętości - cechy i zalety

✓ Artykuł sprawdzony przez lekarza

Szczególną uwagę zwraca kwestia zwiększenia męskiej potencji. W Internecie istnieje wiele różnych leków, dzięki którym można zwiększyć pożądanie seksualne. A co z żeńskim libido? Idealny seks również musi pozostać w intymnym planie na wysokości. Dla nich jednym z najlepszych patogenów jest przygotowanie muchy Spani dla kobiet, której instrukcja będzie rozpatrywana dzisiaj.

Ceny i zakup much hiszpańskich

Możemy zapewnić Państwu najniższe ceny i najlepszą ofertę. Aby kupić Spanska Fly z dostawą w Moskwie, wybierz Peter w Rosji i porządku w poniższej tabeli.

* Dla Twojej wygody, będziesz wysyłać tylko sam lek w zamkniętej torbie bez papierowego pudełka!

Wysyłka:

W Moskwie i Sankt Petersburgu w dniu zamówienia kurierem (cena 300 rubli.)

Według Airmail Federacji Rosyjskiej (cena 300 rubli.)

Płatność:

Mastercart, Visa, Qiwi, Webmoney (-5% wartości zamówienia), można również zapłacić po otrzymaniu paczki

Historia afrodyzjaków

Istnieje kilka legend o tym, jak ludzie dowiedzieli się o właściwościach Spani, aby stymulować pożądanie seksualne. Według jednego, w zamierzchłych czasach jeden rolnik zauważył, że po ukąszeniu przez jednego owada swojego byka ten drugi zaczął wykazywać wysoką aktywność, w tym seksualną. Po pewnym czasie ludzie dowiedzieli się, jaki to owad, a podczas eksperymentów okazało się, że może to wzmocnić popęd seksualny tej osoby.

Ten owad był muchą Hiszpana. Jego osobliwością jest to, że chrząszcz wydziela sekret trawienny z ust, a z łap specjalną ciecz o żółtawym zabarwieniu. A ten płyn, a sekret w swej istocie zawiera kantharidynę - truciznę bez białka. Połknięcie go do organizmu powoduje podniecenie układu nerwowego, co przyczynia się do pojawienia się podniecenia seksualnego.

Od chrząszcza mucha Hiszpana była już w czasach starożytnych zrobiona w proszku, który został dodany do jedzenia lub picia. Po jedzeniu doświadczyli pociągu seksualnego. Spani latać jako afrodyzjak był używany w czasach Cesarstwa Rzymskiego i średniowiecza. Oznacza to, że jest to jeden z najstarszych afrodyzjaków w historii ludzkości.

Trucizna kantharidyna, która stymuluje pojawianie się pociągu seksualnego, w dużych porcjach może wyrządzić szkodę zdrowiu. Osoba może mieć:

  • wymioty;
  • ból brzucha;
  • zapalenie nerek;
  • pojawienie się niewydolności nerek.

Mimo to mucha Spani jest uważana za jedną z najlepszych kobiecych patogenów. W jaki sposób stało się to możliwe dzięki powyższym efektom ubocznym kantarydyny?

Sekret jest prosty - wykorzystanie nowoczesnej technologii. Chrząszcz Hiszpan latał w czasach starożytnych, a teraz, gdy był jadowity, tak został. Ale wcześniej ludzie nie wiedzieli, jaka dokładnie ilość kantharidinu jest potrzebna, aby pobudzić libido. Istnieje przysłowie "Każda substancja może być trucizną lub lekiem w zależności od dawki". Jeśli spożyjesz duże ilości kantarydyny, nie można uniknąć wymiotów ani problemów z nerkami. Ale co się stanie, jeśli jego część jest bezpieczna dla zdrowia?

Powołanie muchy Spani - by podniecić kobietę

Firmy farmaceutyczne rozwiązały ten problem. Ze względu na dokładne dozowanie za pomocą nowoczesnych technologii stwierdzono, że stosowanie nie więcej niż 5 mg. lub 5 ml. cantharidinum powoduje silne pobudzenie u kobiety, a także:

  1. podrażnienie receptorów nerwowych, które znajdują się w genitaliach;
  2. zwiększone tętno;
  3. zwiększona produkcja smarowania pochwy;
  4. zwiększona wrażliwość łechtaczki i warg sromowych;
  5. zwiększone odczucia podczas seksu i orgazmu.

Co ciekawe, mucha Hiszpana działa również na mężczyzn. U przedstawicieli tej płci kantharidyna powoduje erekcję i pragnienie seksu.

Wskazania do stosowania kantarydyny przez kobiety to:

  • słabe pożądanie seksualne;
  • niemożność osiągnięcia orgazmu;
  • przewlekła suchość pochwy;
  • niski poziom hormonów płciowych we krwi;
  • klimakterium;
  • zaburzenia seksualne typów fizjologicznych lub psychosomatycznych.

Preparat Spinal Fly dla kobiet dostępny jest w formie:

Dodatkowe składniki

Kompozycja preparatu Spani w locie oprócz kantharidinu zawiera składniki pomocnicze:

  1. ekstrakt z dżemów;
  2. świstak o dużych kwiatach;
  3. argumentować;
  4. wyciąg z żeń-szenia;
  5. mentol;
  6. ekstrakt z puerarii.

Zalety hiszpańskiej muchy

Dzięki nowoczesnej technologii kropelki i proszek nie mają smaku i zapachu. Dlatego mogą być niezauważalnie dodawane do płynu i dawać je kobiecie - nawet nie domyśla się takiego prezentu od swojego partnera. Uwierzcie mi, ta metoda pomogła wielu parom pozostać w kontakcie. Hiszpański może być stosowany przez kobiety w wieku do 65 lat, a nawet te z usuniętą macicą.

Instrukcja korzystania z hiszpańskiego Fly

Krople

Spani w kroplach jest dostępny w workach po 5 ml. Aby użyć leku, należy dodać krople do każdego napoju bezalkoholowego i pić 10-15 minut przed stosunkiem seksualnym. Pod koniec tego czasu kobieta odczuje silny pociąg seksualny. Nie należy przekraczać zalecanej dawki i przyjmować więcej niż 5 ml. afrodyzjak na dzień. Wynika to z faktu, że mucha Spaniarda jest silnym czynnikiem. Czas trwania kropli w locie wynosi około 4 godzin. Proszek i tabletki z kantarydiną działają tak samo.

Instrukcja korzystania z hiszpańskiej muchy w postaci proszku

Saszetki z proszkiem mają dawkę 5 mg. Jest to maksymalna porcja spożycia hiszpańskiej muchy dziennie. Zawartość saszetki należy dodać do płynu i wypić 10-15 minut przed intymnością.

Instrukcja korzystania z hiszpańskich much w tabletkach

Tabletki są przeznaczone wyłącznie dla kobiet. Mają lepszą koncentrację składników, które są idealne dla specjalnego, delikatnego kobiecego układu hormonalnego. Aktywne składniki Spani szybko wlatują do krwiobiegu i zwiększają jej przepływ do genitaliów. To działanie powoduje duże nasmarowanie pochwy, zwiększenie łechtaczki, zwiększenie wrażliwości stref erogennych.

Dzięki tabletkom muchowym Spani możesz:

  • dodawać nowe kolory do życia seksualnego;
  • zwiększyć liczbę orgazmów;
  • wzmocnić wrażenia seksualne i orgazmiczne.

Dawkowanie tabletek wynosi 5 mg. Tabletki są przyjmowane w ilości 1-2 sztuk przez 30 minut przed seksem. W ciągu jednego dnia nie możesz zażywać leku więcej niż jeden raz. Co najważniejsze - muchy Spank nie należy przyjmować częściej niż raz dziennie i codziennie. Jest to silny czynnik sprawczy. Lekarze zalecają stosowanie go nie częściej 2-3 razy w tygodniu. Dotyczy to kropli, proszku i tabletek.

Przeciwwskazania do zażywania afrodyzjaku

W takich przypadkach mucha muchowa nie powinna być brana:

  • uraz na genitalia;
  • wysoki poziom ciśnienia;
  • choroby typu urologicznego i ginekologicznego;
  • przewlekłe choroby układu sercowo-naczyniowego;
  • uczulony na kantharidynę;
  • ciąża;
  • zaburzenia psychiczne;
  • okres laktacji;
  • wiek do 18 lat.

Efekty uboczne

Najbardziej wyraźne reakcje organizmu na odbiór muszki Spani to:

  1. nudności;
  2. zawroty głowy;
  3. gorączka.

Najczęściej pojawiają się u osób, które po raz pierwszy stosują afrodyzjak. Dlatego podczas pierwszego użycia pożądane jest, aby wziąć pół saszetki z kroplami / proszkiem lub pół tabletki. Po przyzwyczajeniu się organizmu do kantharidinu, porcję można zwiększyć.

Interakcje z innymi lekami

Wiele osób jest zainteresowanych możliwością łączenia much Spani z innymi lekami. Jednak do chwili obecnej nie ma badań naukowych, które miałyby na celu zbadanie takiej interakcji. Dlatego w żadnym wypadku nie zaleca się łączenia much kręgosłupa z innymi lekami, chyba że za zgodą lekarza. Ale zajęcie się tym patogenem innymi afrodyzjakami jest surowo zabronione, ponieważ mucha Hiszpana odnosi się do silnego agenta. Takie działanie spowoduje wzrost skutków ubocznych i zaszkodzi ciału.

Picie alkoholu i tłustych potraw

Nie zaleca się dodawania hiszpańskich much do alkoholu lub ich picia. Maksymalna dopuszczalna porcja alkoholu, którą można łączyć z lekiem - 50 ml. Wynika to z faktu, że duża ilość alkoholu zmniejsza skuteczność kantarydyny i nasila działania niepożądane.

To samo dotyczy żywności bogatej w tłuszcze - spowalnia wchłanianie składników leku, w wyniku czego czas wystąpienia efektu jest wydłużony, a skuteczność osłabiona.

Recenzje konkursu Spanish Fly dla kobiet

Ten afrodyzjak w tej chwili jest jednym z najlepszych patogenów dla płci pięknej. Opinie o tym są w większości pozytywne. Czasami użytkownicy narzekają na wystąpienie efektów ubocznych. Najczęściej pojawiają się one w przypadku, gdy kobieta niewłaściwie używa Span latać lub przekracza zalecaną dawkę.

Pytania użytkowników

Wiele kobiet chce upewnić się o jego bezpieczeństwie i skuteczności przed użyciem muchy Spani. W tym celu odwiedzają strony internetowe i zadają pytania lekarzom. Oto najciekawsze problemy dla kobiet przed zastosowaniem leku na bazie kantharidinu.

Pytanie: Dzień dobry. W jakim wieku możesz latać Spani? I w jakim wieku jest limit, po którym nie można go zaakceptować?

Odpowiedź: Ten lek jest silnym czynnikiem sprawczym żeńskiego libido. Dlatego możesz zacząć używać go dopiero wraz z dojrzewaniem. I w pierwszej recepcji radzę wziąć pół worka Spani, żeby ciało przyzwyczaiło się do nowych wrażeń. Instrukcje dotyczące leku mówią, że może on być spożywany przez kobiety w wieku poniżej 65 lat. Jest tak w przypadku, gdy przez ten okres osoba nie ma przeciwwskazań do podjęcia środka zaradczego. Jeśli tak, to należy przestać używać muchy wcześniej, w zależności od tego, ile efektów ubocznych się pojawi.

Pytanie: Ile kropli hiszpańskich much zgodnie z instrukcją użycia można pobrać?

Odpowiedź: W ciągu jednego dnia można wziąć, bez szkody dla zdrowia, nie więcej niż jedną torebkę Spani lecą w postaci kropli. Dla niektórych kobiet wystarczą 3-4 krople.

Pytanie: W jakiej proporcji należy mieszać muchę rdzeniową z płynem?

Odpowiedź: Krople i proszek wystarczają do rozpuszczenia w szklance o pojemności 100 ml. Tabletki należy spłukać mniej więcej taką samą ilością wody lub innego napoju.

Odpowiedź na temat zastosowania "Golden Spani fly"

Strony 1

Aby wysłać odpowiedź, musisz się zalogować lub zarejestrować

Stanowiska 1

1 Temat z jonathan_crane 2014-12-25 02:59:26

  • jonathan_crane
  • Nowy członek
  • Nieaktywny
  • Zarejestrowany: 2014-12-25
  • Posty: 2
  • Reputacja: [0 | 0]

Dotyczy: informacji zwrotnej na temat zastosowania "muchy Golden Spani"

Kupiłem w tym sklepie internetowym "Gold Fly Fly"Nie spodziewała się konkretnego celu ani żadnego konkretnego rezultatu, ale po prostu postanowiła urozmaicić doznania z seksu i wnieść coś nowego do swojego życia intymnego.
Nigdy wcześniej nie próbowałem brać żeńskich patogenów, więc nie mogę powiedzieć, o ile lepiej niż jeden lub gorszy od drugiego. Ale efekt "muchy" jest bardzo wyraźny i dość długi. Chcę tylko zauważyć, że nie zaszkodzi dokładnie monitorować dawkowanie. Podczas trzeciego wniosku, ja specjalnie poszły zbyt daleko, jak się okazało (to nie było celowe, oczywiście), a zmęczony facet tak że nawet wstać po tym wszystkim nie mógł odgadnąć, gdzie - połowa jego z łóżka nie jest zwolniony, ponieważ emocje ze mną nie spadł jeden jota.
Zauważyłem też, że "mucha hiszpańska" zdaje się odzyskiwać pragnienie uprawiania seksu w dni, kiedy go nie bierze (nie myślisz nawet o jego przyjęciu))). To znaczy, zanim nie miałem absolutnie najmniejszego pragnienia miłości do radości, nie było - mój młody człowiek zawsze działał jako inicjator intymności. Teraz zacząłem go jakoś atakować częściej - prawie codziennie. Czy to jest wina za tę muchę, nie wiem, ale wcześniej ze mną tak częste "seksualne zmętnienie" nie miało miejsca.
Ogólnie rzecz biorąc, lekarstwo nie jest złe i, jak rozumiem, jest naturalne. Nie mogę doradzić, ponieważ efekt jest i po prostu doskonały.

2 Odpowiedź od savich-liuda 2014-12-25 08:57:38

  • savich-liuda
  • Uczestnik
  • Nieaktywny
  • Zarejestrowany: 2014-12-25
  • Posty: 29
  • Reputacja: [0 | 0]

Re: Informacje zwrotne na temat zastosowania "Golden Fly Flies"

Miłość w życiu odmiany, więc postanowiłem uaktualnić związek w łóżku jest bardzo wygodne, aby niemal natychmiast wypić Spanish Fly, rozpuszczoną w szklance, i nie trzeba się liczyć ziarna, jak mówią homeopaci) reakcję na ciele kobiety, młody człowiek po prostu nie jeść z podrobami, czułem się bardzo raskrepaschennoy lwica, że ​​w łóżku robi co chce, potężny orgazm! W ogóle, bez fałszywej skromności, pragnę zauważyć, że od średniowiecza hiszpański latać działa na kobiety doskonale. Poprawia atrakcyjność, libido i stan emocjonalny w pozytywny sposób.

3 Odpowiedź od julia7 2014-12-25 10:45:04

  • julia7
  • Nowy członek
  • Nieaktywny
  • Zarejestrowany: 2014-12-25
  • Posty: 2
  • Reputacja: [0 | 0]

Re: Informacje zwrotne na temat zastosowania "Golden Fly Flies"

Wcześniej nigdy nie użyłem środków do podniecenia, ale przypadkowo natknąłem się na informacje na temat muchy Golden Spani. Ma w sklepie internetowym małe opakowanie (moim zdaniem na 4 tablety). Efekt brania zauważalny jest już za kilka minut, działa natychmiast, dlatego należy go zabrać niedługo przed początkiem intimy. Podobało mi się, że nie powoduje żadnych skutków ubocznych, ale wpływ na kobiece ciało jest po prostu niesamowity. Poprawia libido i atrakcyjność, zwiększa popęd seksualny. Tak więc dla tych, którzy chcą nadać swojemu życiu seksualnemu lekką pikanterię i przynieść nowe doznania, możesz wypróbować miejsce Golden Fly.

4 Odpowiedź od Światosław 2014-12-25 11:15:44

  • Światosław
  • Nowy członek
  • Nieaktywny
  • Zarejestrowany: 2014-12-25
  • Posty: 7
  • Reputacja: [0 | 0]

Re: Informacje zwrotne na temat zastosowania "Golden Fly Flies"

Kiedy zamówiłem kapsuły dla siebie, aby zwiększyć moc, postanowiłem zadowolić moją żonę. Ona nie ma problemów z podnieceniem, ale są chwile, kiedy brałem pigułkę i już wszystko dostałem, a ona była ZERO.
Miło było zdziwić, widząc, że zareagowała normalnie na to, że ja również zaproponowałem jej, żeby przyjęła taki lek.
Teraz nasze życie intymne zyskało jeszcze większą wysokość. Jeśli przed dobrze żoną, bardzo rzadko otrzymywał orgazm, teraz za każdym razem. Mówi to dopiero po "Złote muchy" może odczuwać prawdziwe emocje i uczucia podczas seksu.
Biorąc te pigułki, żona jest łatwo podekscytowana, a staje się bardziej zrelaksowana.

5 odpowiedzi od Anastasia 2014-12-26 11:00:38

  • Anastasia
  • Nowy członek
  • Nieaktywny
  • Zarejestrowany: 2014-12-26
  • Posty: 2
  • Reputacja: [0 | 0]

Re: Informacje zwrotne na temat zastosowania "Golden Fly Flies"

Dzień dobry. Ale mam coś przeciwnego, są problemy w moim osobistym życiu. W ostatnim czasie nie chcę uprawiać seksu, nie wiem, z czym jest związany. I mąż, który chce! Dokładniej, chcę, ale ostatnio zauważalnie rzadziej i słabiej. Dlatego postanowiłem zwrócić się do suplementów diety. Napisał w Internecie zapytanie "wzrost seksualnego pożądania kobiet" i wyskoczył z tego przygotowania "Spanische Fliege". Potem trafiłem na to forum i zacząłem czytać recenzje. Wszyscy piszą, że dobrze jest używać go do zmiany osobistego życia, ale gdy takie problemy, jak ja, nikt specjalnie nic nie napisał. Więc pomyślałem, żeby najpierw kupić, czy nie. W opisie czytałem, że wszystkie składniki są naturalne, ale dla mnie jest to ważne. Zawsze przy wyborze wszystkich tabletek, które wypiję, wyglądam jak struktura. Cóż, myślałem, że kupię pakiet na początek. Kosztowało mnie to tylko w 1300, pieniądze są małe, zwłaszcza na takie rzeczy! Nawiasem mówiąc, ten suplement diety może być stosowany nie tylko dla kobiet, ale także dla mężczyzn, ale o tym później. Wydałem przesyłkę, otrzymałem wszystko, postanowiłem wypróbować ją następnego dnia.
Następnym wróciłem z pracy do domu i natychmiast wziąłem jedną tabletkę. W opisie napisano, że środek działa pięć minut po jego zastosowaniu. Jakoś nie uwierzyłem, zbyt szybko, ale nie wierz w to! Pięć minut później już chciałem... wiesz co) Następnego dnia stało się jeszcze bardziej niewiarygodne, przypływ energii przyszedł do mnie bez użycia narkotyku! Życie osobiste zaczęło powoli powracać do zdrowia. Kilka dni później wypiłem kolejną pigułkę i poczułem się lepiej w kwestii seksu. Zostały jeszcze 2 torby i zaoferowałem je mojemu mężowi, już na zmianę, wysłuchał mnie i zrozumiał wszystko. Kiedy piliśmy razem muchę Spani, wrażenia były jeszcze lepsze, rzadko kiedy mieliśmy!) Dzięki tym tabletkom nasze życie osobiste poprawiło się i, co najważniejsze, ustabilizowało się. Moje obawy o nich nie były uzasadnione.

Hiszpanie latają recenzje lekarzy

Zdjęcie Spansky Fly 12 worków

Będziesz zainteresowany:

Złóż zamówienie już dzisiaj i uzyskaj BONUS!

  • 1. Kupując na naszej stronie z 20 tabletek o dowolnej nazwie - kup 2 tabletki Viagry BEZPŁATNIE!

Lekarz urolog: Makushin Boris (negatywna opinia)


Ważne jest, aby zawsze pamiętać o najważniejszej rzeczy: mucha muchowa jest bardzo ostra nerwowo paralityczna trucizna, to trucizna, szczególnie dla kobiet.

Występują poważne skutki uboczne, którym często towarzyszy zwiększone pragnienie seksualności. Dlatego przed użyciem bardzo ważne jest skonsultowanie się z lekarzem lub doświadczonym specjalistą. Ta miara jest konieczna, bez względu na wszystko, aby zniszczyć ciało, a nie położyć kresu stosunkom seksualnym z bliskimi.

Lekarz urolog: Podkovyrova Diana (pozytywne opinie)

W składzie Hiszpanie Muchy dodawane są olejki eteryczne


Na dzień dzisiejszy Hiszpan ma wysokość popularność, a jego produkcja jest prowadzona w różnych krajach, więc często skład może się różnić od danego kraju produkcji. Ale jak pokazuje praktyka, nie ma to wpływu na wynik.

Ale znowu są przypadki fałszerstw, więc przed zakupem staraj się zwracać uwagę na producenta, Niemcy są najlepszym krajem pod względem jakości.

Zwróć uwagę na kompozycję, w kompozycjach dowolnego eliksiru miłości muchy Spani, istnieje substancja kantharidiny wyekstrahowana z seksualnych części muchy. Ponadto w ostatnich latach często dodaje się olejki eteryczne. Jak pokazuje praktyka, mucha hiszpańska ma bardzo skuteczny charakter.

  • nie ma nawilżenia pochwy;

  • zwężenie i zwężenie przed intymnością;

  • przedłużający się brak związków intymnych;

  • niemożność skupienia się na seksie z powodu zatrudnienia i zmęczenia.
  • Instrukcja stosowania leku Rdzeń kręgosłupa - skład, wskazania, skutki uboczne, analogi i cena

    Biologicznie czynny dodatek oparte na ekstraktach chrząszcza shpankoy fly (lub shpanki popiołu) jest stosowany jako środek do wspomagania erekcji u mężczyzn oraz do zwiększenia popędu seksualnego kobiet. Opinie na temat działania leku są w większości pozytywne, ale warto zastanowić się, czy ten afrodyzjak jest odpowiedni dla wszystkich.

    Co to jest hiszpańska mucha

    Najbardziej znanym stymulantem narkotykowym podniecenia seksualnego jest mucha hiszpańska (lub hiszpańska). Działanie tego leku opiera się na wpływie trucizny chrząszcza, którą uzyskuje się poprzez wydobycie jej sekretu trawiennego i hemolimfy. Owad z rodziny blistrów używa najsilniejszej trucizny (niebiałkowej substancji kantharidynowej) do celów ochronnych, ale kilka wieków temu zauważono, że ma specjalny efekt afrodyzjaku. Silna stymulacja jest efektem ubocznym substancji toksycznej, neuroleptyku, który paraliżuje układ nerwowy.

    Błędy w przypadku niebezpieczeństwa wydzielają z ust żółtawy płyn o specyficznym zapachu, który odstrasza potencjalnych wrogów. Wcześniej w celu zwiększenia libido stosowano wysuszone części owadów, które dodawano do maści, proszku, kadzidła. Ta metoda doprowadziła do tego, że dawka substancji trującej została wybrana niepoprawnie i pojawiły się silne efekty uboczne. Obecnie jeden z najpotężniejszych afrodyzjaków wytwarzany jest przy użyciu bezpiecznej technologii, a ryzyko przekroczenia dopuszczalnej ilości trucizny lotniczej jest zminimalizowane.

    Forma wydania i skład

    Naturalny preparat, który zawiera kantharidynę jako główny składnik aktywny, dostępny jest w postaci kropli lub proszku. Butelka z przezroczystym płynem ma dozownik-dozownik do precyzyjnego dozowania substancji. Proszek jest prezentowany w postaci torebek-saszetek, z których każda zawiera pojedynczą dawkę preparatu. Kompozycja muchy hiszpańskiej może zawierać dodatkowe składniki poprawiające smak i nadające przyjemny aromat.

    Homeopatycznie rozcieńczona kantarydyna

    Trująca substancja, która powoduje silne podrażnienie skóry. Właściwie dobrane proporcje trucizny nie są niebezpieczne dla organizmu

    Zneutralizuj specyficzny zapach ekstraktu z robactwa

    Ziołowy środek pobudzający

    Jak działa lek

    Dostając się do organizmu, substancja czynna wpływa na komórki nerwowe, zwiększając ich pobudliwość. Centralny układ nerwowy postrzega penetrację jadowitego sekretu muchy, jako zagrożenie i wzmaga przepływ krwi, w celu usunięcia drażniącego z organizmu. Genitalia zawierają dużo zakończeń nerwowych, więc są bardzo wrażliwe na przepływ krwi. Uczucie pełni miednicy jest postrzegane przez mózg jako gotowość do stosunku płciowego.

    Substancja jest wydalana za pomocą układu limfatycznego w ciągu 3-4 godzin, a przez cały ten czas gruczoły płciowe rozwijają sekretne smarowanie, co tłumaczy wzrost orgazmu i wydłużenie czasu trwania stosunku seksualnego. Aby uruchomić mechanizm wzbudzania, nie wystarczy po prostu wziąć afrodyzjak. Ponadto konieczne jest stymulowanie miejsca mózgu odpowiedzialnego za pożądanie seksualne, tj. tworzą romantyczną atmosferę, przygotowują wstępne pieszczoty.

    Instrukcje użytkowania

    Złota mucha, jeśli zostanie przyjęta w zalecanej dawce, pomaga w naruszeniu układu moczowo-płciowego, osłabieniu libido, zaburzeniach erekcji. Instrukcje dotyczące stosowania leku zawiera zalecenia dotyczące podejmowania i ostrzegania o skutkach ubocznych. Aby uzyskać pożądany efekt, należy rozpuścić 5 ml hiszpańskich much w napojach i wypić 10-15 minut przed proponowaną bliskością. Dla tych, którzy zamierzają wziąć muchę po raz pierwszy, wskazane jest wypróbowanie kilku kropli, aby upewnić się, że nie ma reakcji alergicznej.

    Hiszpański lot dla kobiet

    Nalewka oparta na trującym sekretu szpilki jest uważana za jedną z najpotężniejszych patogenów żeńskich. Kilka kropli much, dostających się do kobiecego ciała, zaczyna działać bardzo szybko. Efekt po zażyciu leku objawia się pojawieniem się szybkiej akcji serca, zwiększonej wrażliwości stref erogennych, napływu krwi do narządów płciowych. Ten stan trwa około 3-4 godzin lub do momentu osiągnięcia przez kobiety rozluźnienia seksualnego w postaci orgazmu.

    Spani lecą dla mężczyzn

    W instrukcjach stosowania wskazanego leku, że krople lub proszek na bazie kantarydyny mają podobny wpływ na ciało kobiety i mężczyzny. Przedstawiciele silniejszego seksu pod wpływem afrodyzjaku doznali wzmożonego podniecenia seksualnego. Dozwolone odbiory nie więcej niż dwa razy w tygodniu mogą w naturalny sposób przywrócić funkcję erekcji. Szczegółowy opis metod robienia much można znaleźć w recenzji wideo leku.

    Przeciwwskazania

    Potężny afrodyzjak zawiera kantharidynę, której działanie nie jest selektywne, ale złożone. Jad hiszpańskich much wpływa na cały układ nerwowy ciała, a nie tylko celowo na sferę seksualną, więc instrukcje użycia tego narkotyku wskazują środki ostrożności przed podjęciem muchy. Lekarze nie zalecają stosowania kropli lub proszku złotych much u dzieci w wieku poniżej 18 lat i osób dorosłych z:

    • jakiekolwiek naruszenia układu sercowo-naczyniowego;
    • zwiększone ciśnienie;
    • ciąża i podczas okresu laktacji;
    • choroby układu moczowo-płciowego o przewlekłym charakterze.

    Cena hiszpańskiego Fly

    Kup krople złotych much może być zarówno w aptekach w dziale produktów intymnych, jak iw sklepach internetowych, ale powinieneś wybrać wiarygodnych dostawców odpowiedzialnych za jakość leku. Tabela pokazuje średni poziom cen leków:

    Cechy akcji złotej hiszpańskiej muchy hiszpańskiej złotej muchy, ceny i opinii

    Autor: Elena Polyakova, lekarz-terapeuta,

    1. 5
    2. 4
    3. 3
    4. 2
    5. 1
    (3 głosów, średnia: 3.7 na 5)


    Czasami chcemy doświadczyć silnej atrakcji, wybuchu uczuć i niezrównanych doznań seksualnych. To bardzo niefortunne, że nie zawsze seks staje się jasny i niezapomniany dla partnerów. Nie zawsze kobieta podczas seksu może doświadczyć orgazmu, to zależy od wielu powodów: ciężkiego zmęczenia, zmniejszonej aktywności seksualnej, nerwowych doświadczeń, a rezultatem jest zepsuty wieczór.

    Aby kobiety mogły doświadczać wielokrotnych orgazmów i zwiększonego pożądania seksualnego, używa się "Złotej muchy". Najbardziej zdumiewające jest to, że nawet menopauza lub słabe libido nie mogą powstrzymać kobiety przed doświadczeniem niezapomnianych wrażeń i wejściem w wir namiętności.

    Oryginalnie od starożytności

    Mucha Hiszpana jest dobrze znana od czasów Hipokratesa i największego szczytu popularności osiągniętego w średniowieczu. Wiadomo, że markiz de Sade, wszyscy znajomy uwodziciel kobiet, dodawał substancji do słodyczy. Mucha Hiszpana była używana nawet przez Katarzynę II.

    Aktywujący efekt złotej hiszpańskiej muchy został odkryty przypadkowo przez rolnika z Hiszpanii: zauważył, że po ukąszeniu chrząszcza (mucha hiszpańska) byki i krowy stają się dziwnie aktywne. Substancję ekstrahuje się z chrząszczy i maści, a z niej wytwarza się proszek. Kiedy gruczołowa tajemnica jakiegoś robaka wpadnie do żywności, nastąpi wzbudzenie układu nerwowego i wydalniczego człowieka.

    W naszych czasach Hiszpan jest dobrze znany wielu. Pochwalić zalecenia dotyczące użytkowania i odpowiednią cenę są znane na całym świecie. Ale jeśli porównamy to z lekami (czynnikami sprawczymi kobiet), które były używane w starożytności, dokładna koncentracja substancji jest teraz określona, ​​co nie wpływa negatywnie na kobiety, ale zdrowie jest przede wszystkim.

    Funkcje działania i aplikacji

    Cantharidin, zawarty w złotej hiszpańskiej muchy, po wniknięciu do krwi drażni receptory narządów płciowych i pomaga im zwiększyć przepływ krwi. Dzięki temu wzrasta wrażliwość, kobieta jest podekscytowana, seks staje się bardziej namiętny i kończy się orgazmem. Efekt złotej hiszpańskiej muchy trwa do 2 godzin. Niektórzy kupujący twierdzą, że efekt może być dłuższy (5 godzin). Smar jest uwalniany w wystarczającej ilości, a mięśnie pochwy są wąskie. Działanie złotej muchy, jeśli ją zaobserwujemy, przekracza wszelkie oczekiwania, pozostawiając niezatarte wrażenie seksu.

    Dla kobiet złota mucha staje się narkotykiem, dzięki czemu:

    • Zimno jest przezwyciężone, a libido wzrasta.
    • Naruszenie naruszenia kulminacji w sferze seksualnej zostało wyeliminowane.
    • Występuje wzrost częstości akcji serca i oddychania.
    • Sutki twardnieją.
    • Istnieje zwężenie mięśni pochwy.
    • Zwiększa wydzielanie wydzieliny z pochwy.
    • Kobiece narządy płciowe rosną.
    • Istnieje silna atrakcja.
    • Istnieje możliwość uzyskania orgazmu.

    Hiszpańska mucha podnieca nawet najbardziej oziębłe kobiety, zmuszając ich do odrzucenia umiaru i kompleksów. Po zażyciu leku istnieje chęć odczuwania satysfakcji seksualnej i realizacji nawet zakazanych fantazji seksualnych.

    Na mężczyznach Lataj złota hiszpański ma taki sam efekt. Złota muszka wywołuje wzrost przepływu krwi na męski narząd płciowy, powodując długotrwałą i stałą erekcję, a doświadczony orgazm staje się nasycony i długotrwały. Według mężczyzn nastąpił znaczny wzrost czasu trwania orgazmu.

    Forma wydania i koszt

    Po zakupie w pudełku znajdziesz 12 kapsułek leku.

    Opakowanie składa się z 12 kapsułek, z których każda zawiera 5 ml substancji. Cena hiszpańskiego Fly wynosi od 1200 do 1800 rubli za paczkę w różnych sklepach. Często zdarza się, że Gold Spanish lata w sklepach internetowych, jeśli otrzymasz zniżkę, koszt będzie znacznie niższy.

    W porównaniu z żeńskim czynnikiem sprawczym Lovegra, którego koszt wynosi 1200 rubli za 4 tabletki, złota mucha jest znacznie tańsza, a opinie użytkowników na temat efektu wyimaginowanej Viagry nie są zaskakujące. Jednak zalecenia dotyczące użycia złotej muchy są niezwykle pochwalne, ponieważ koszt zakupu złotej muchy w porównaniu z otrzymywaną przyjemnością jest znikomy. Wydzielina chrząszczy ma raczej specyficzny smak, ale wytworzony na jej podstawie lek nie ma smaku, koloru i zapachu. Na zakup Gold hiszpański latać na receptę lekarza nie jest konieczne.

    Zawartość paczki złotych much powinna zostać rozpuszczona w dowolnym napoju na 20 minut przed stosunkiem seksualnym. Na podstawie wypowiedzi użytkowników można stwierdzić, że przygotowanie złotej muchy jest niemal natychmiastowe, jak mówią miłośnicy.

    Warunek obowiązkowy: lek zaleca się stosować tylko raz dziennie w ilości nieprzekraczającej 5 ml, tj. Tylko 1 saszetkę. To właśnie ta dawka jest uważana za optymalną i promuje maksymalne "rozgrzanie" kobiety i jej nastrój dla harmonii seksualnej. Rekomendacje kupujących i medycyny potwierdzają to.

    Ostrzeżenia

    Przed użyciem należy pamiętać, że złota mucha, jak również każdy lek, ma przeciwwskazania do zastosowania:

    • Indywidualna wrażliwość na składniki złotej muchy.
    • Choroby układu moczowo-płciowego w fazie przewlekłej.
    • Nieprawidłowe działanie w systemie wydalniczym.
    • Wiek do 18 lat.
    • Ciąża i laktacja.
    • Nadciśnienie.
    • Choroby serca.
    • Choroby oczu.

    Należy pamiętać, że mucha hiszpańska złota nie jest produktem leczniczym. Hiszpan mucha jest wydawana bez recepty, jest bardzo prosta do kupienia i zabrania w razie potrzeby. Koszt złotej muchy pozwoli ci nie ocalić i nie upiększyć twojego życia. Głównym składnikiem leku dla kobiet jest substancja trująca, a więc przedawkowanie jest niepożądane.

    Wniosek musi być kompetentny i wyważony. Zażywanie 1 dawki dziennie wystarcza, kolejna aplikacja - po 5-7 dniach. Komentarze kupujących, którzy doświadczyli efektu złotej muchy, twierdzą, że aktywność leku wystarcza na drugi dzień. Dlatego też, jeśli duże stężenie złota hiszpańskiej muchy jest absorbowane przez organizm kobiety, może wystąpić reakcja negatywna i podrażnienie błony śluzowej, zwłaszcza w jamie ustnej. Osoba doświadcza silnego pragnienia, znane są przypadki pojawienia się krwi podczas oddawania moczu.

    Stosowanie leku powinno być ostrożne i nie przekraczać dawki.

    Przypadkowe przyjęcie dawki leku przekraczającej dopuszczalne maksimum jest niebezpieczne, dlatego należy niezwłocznie zwrócić się o pomoc medyczną do lekarza. Takie przypadki są rzadkie. Jeśli dawkowanie jest przestrzegane i nie ma przeciwwskazań do lotu Gold Gold, nie będzie problemów, zagwarantowane zostanie pełne bezpieczeństwo i wysoka skuteczność działania złotej muchy, a opinie o jego zastosowaniu potwierdzą to.

    Czy można dać partnerowi preparat złotych much bez jego wiedzy? Biorąc pod uwagę, że hiszpańska mucha jest substancją bezbarwną i nieprzyjemną, niektórzy nabywcy są zainteresowani możliwością wykorzystania złotego hiszpańskiego muchy bez zgody i wiedzy partnera seksualnego.

    Takie podejście jest możliwe, gdy używasz złotej muchy, ale musisz znać przeciwwskazania do użycia i wziąć to pod uwagę, zanim zmiksujesz to ze swoim ukochanym. Zgodnie z zaleceniami w Internecie dotyczącymi problemów rodzinnych, Gold Spanish Fly dla wielu par stało się darem niebios. Efekt i jakość na najwyższym poziomie oraz recenzje użytkowników potwierdzają to.